18.3 C
Athens
Τρίτη, 30 Απριλίου, 2024

Super Mario Bros. Wonder, δείτε το χορταστικό gameplay από το τελευταίο Direct

Ειδήσεις Ελλάδα

Η Nintendo δημοσίευσε ένα νέο Direct αφιερωμένο στο Super Mario Bros. Wonder, το οποίο μας έδωσε μια χορταστική ματιά από το gameplay του παιχνιδιού που αναμένεται για το Nintendo Switch στις 20 Οκτωβρίου 2023. Ταυτόχρονα, η εταιρεία ανακοίνωσε και μια νέα έκδοση του Nintendo Switch OLED ντυμένη στο θέμα του Super Mario.

Στο Super Mario Bros. Wonder, ο Bowser έχει εισβάλει στο Flower Kingdom καταλαμβάνοντας το κάστρο και φυλακίζοντας τους πολίτες του. Υπάρχουν 7 κόσμοι για να εξερευνήσεις και κάθε ένας από αυτούς συμπεριλαμβάνει ένα νέο mode που σου επιτρέπει να παίξεις τις πίστες του με οποιαδήποτε σειρά. Μπορείς να διαλέξεις ανάμεσα στους Mario, Peach, Luigi και Daisy, αλλά όλοι οι χαρακτήρες παίζουν με τον ίδιο τρόπο. Για τους πιο μικρούς ηλικιακά gamers υπάρχει και η επιλογή για τους Yoshi και Nabbit που δεν δέχονται ζημιά από τους αντιπάλους, ενώ ο Yoshi έχει τη δυνατότητα να πετά αν δυσκολέψουν τα πράγματα.

Εκτός από τα power-ups που μεταμορφώνουν τον Mario σε ελέφαντα ή του προσδίδουν τις δυνάμεις μιας φούσκας, στο παιχνίδι θα βρείτε νέα badges που δίνουν μια έξτρα ειδική ικανότητα στους χαρακτήρες. Για παράδειγμα, το αλεξίπτωτο σου επιτρέπει να κατεβαίνεις από ύψη με ομαλό τρόπο, η κλωτσιά του δελφινιού να κολυμπάς πιο γρήγορα, η κλιματσίδα να γραπώνεσαι με γάντζο περίπου σαν το Zelda κλπ. Κάθε φορά μπορείς να φοράς μόνο ένα badge, τα οποία είτε τα αγοράζεις είτε τα κερδίζεις από τις ειδικές πίστες. Το Super Mario Bros. Wonder υποστηρίζει τοπικό και online co-op τύπου παιχνιδιού για έως 4 παίκτες.

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα!

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό