17 C
Athens
Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024

Super League, Ολυμπιακός – Άρης 1-0: Με… λυτρωτή Μασούρα!

Ειδήσεις Ελλάδα

Super League: Η «χρυσή» αλλαγή του Μίτσελ, Γιώργος Μασούρας έδωσε τη νίκη (1-0) στον Ολυμπιακό στην αναμέτρηση με τον Άρη.

1
SHARES

Οι «ερυθρόλευκοι» επέκτειναν το αήττητο σερί τους στα 10 ματς, πανηγυρίζοντας παράλληλα την τέταρτη συνεχόμενη νίκη τους.

Μάλιστα, οι παίκτες του Μίτσελ σε αυτά τα τέσσερα ματς δεν δέχθηκαν γκολ και πλέον έχουν μπει για τα καλά στο… κόλπο για τη διεκδίκηση του πρωταθλήματος.

Ο Άρης δημιούργησε πολλά προβλήματα στον Ολυμπιακός, ο οποίος δεν ήταν απειλητικός στο πρώτο μέρος. Στην ανάπαυλα ο Ισπανός τεχνικός έβαλε τον Μασούρα, ο οποίος στην πρώτη του επαφή λύτρωσε τους «ερυθρόλευκους».

Οι Πρωταθλητές Ελλάδας πέρασαν πάνω από τον ΠΑΟΚ και πλησίασαν στο -3 από την ΑΕΚ, ενώ περιμένουν να δουν τι θα κάνει κι ο πρωτοπόρος Παναθηναϊκός στα Γιάννινα. Από την άλλη, ο Κουέστα με τις επεμβάσεις του κράτησε την ομάδα της Θεσσαλονίκης μέσα στο ματς, αλλά οι φιλοξενούμενοι δεν μπόρεσαν να βρουν γκολ ισοφάρισης.

Ολυμπιακός – Άρης 1-0slgr.gr

Διαιτητής: Ρόι Ρέινσρεϊμπερ (Ισραήλ) Κίτρινες: Ινμπόμ, Ρέαμπτσιουκ – Οντουμπάτζο, Νταμπό, Φαμπιάνο. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Μίτσελ Γκονζάλες): Πασχαλάκης, Εμβιλά, Φορτούνης (46’ Μασούρας), Χάμες (78’ Σαμασέκου), Παπασταθόπουλος, Μπιελ (88’ Ροντρίγκες), Ροντινέι, Ινμπόμ, Ρέαμπτσιουκ, Ντόη, Μπακαμπού (70’ Ελ Αραμπί). ΑΡΗΣ (Άλαν Πάρντιου): Κουέστα, Οντουμπάτζο, Μαζικού, Φαμπιάνο, Μπράμπετς, Νταρίντα (73’ Μάνου Γκαρθία), Ετέμπο, Ματέο Γκαρσία (85’ Πάλμα), Νταμπό (79’ Ντουκουρέ), Γκρέι (73’ Καμάτσο), Μαντσίνι.

ΤΑ HIGHLIGHTS

Σχετικές ειδήσεις

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό