21.4 C
Athens
Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024

Super League: ΔΣ την Παρασκευή – Βγαίνει το πρόγραμμα του 1ου γύρου

Ειδήσεις Ελλάδα

Διοικητικό Συμβούλιο μέσω τηλεδιάσκεψης την Παρασκευή (8/9), στις 15:00, στο οποίο θα γίνει μεταξύ άλλων και ο ορισμός των αγωνιστικών 4-16, ανακοίνωσε σήμερα (5/9) η Stoiximan Super League

Την διεξαγωγή Διοικητικού Συμβουλίου, μέσω τηλεδιάσκεψης την Παρασκευή (8/9), στις 3 το μεσημέρι ανακοίνωσε σήμερα (5/9) η Stoiximan Super League.Μέσω αυτού, θα λυθούν μια σειρά από εκκρεμότητες που υπάρχουν στο φετινό πρωτάθλημα, με κυριότερο όλων τη δεδομένη χρονική στιγμή τον ορισμό των παιχνιδιών από την 4η μέχρι και την 16η αγωνιστική!

Παράλληλα, η διοργανώτρια Αρχή ενημέρωσε και για τα υπόλοιπα θέματα της ημερήσιας «ατζέντας» του ΔΣ.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση:

«Ανακοινώνεται ότι την Παρασκευή, 8 Σεπτεμβρίου 2023, στις 15:00, θα πραγματοποιηθεί συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Super League, μέσω τηλεδιάσκεψης.

Τα θέματα ημερήσιας διάταξης έχουν ως ακολούθως:

1. Ορισμός αγώνων Πρωταθλήματος Stoiximan Super League 1 Ανδρών (4η ως και 16η αγωνιστική).2. Προκήρυξη Πρωταθλήματος Super League 1 K15.3. Επιλογή διαιτητών για το Διαιτητικό Δικαστήριο και την Πρωτοβάθμια Επιτροπή Επίλυσης Οικονομικών Διαφορών (Π.Ε.Ε.Ο.Δ.) της Ε.Π.Ο.4. Παρατηρήσεις επί του σχεδίου νέου Κανονισμού Αδειοδότησης της Ε.Π.Ο.5. Θέματα σε σχέση με τον προηγούμενο κεντρικό χορηγό του συνεταιρισμού.6. Εμπορικά θέματα.7. Διάφορα».

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό