17.8 C
Athens
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

Super Κική: Οι χρηματικές απολαβές από τα social media, η συμφωνία με τους Dragons’ και οι κόντρες με διάσημους

Ειδήσεις Ελλάδα

Η γνωστή influencer Super Κική, το βράδυ της Παρασκευής 8 Μαρτίου έκανε μια εμφάνιση – έκπληξη στο Dragons’ Den και παρουσίασε αναλυτικά το δικό της project μαζί με τη συνέταιρό της, την Αντρέα. Η Super Κική συγκλόνισε τους Dragons μιλώντας για τα πρώτα της επιχειρηματικά βήματα για την νέα της εταιρεία, «Naughty Dogs» με κρέμες και προϊόντα που έμαθαν να φτιάχνουν μέσα στην φυλακή.

Η εμφάνιση της Super Κικής στο Dragons’ Den

Οι δύο γυναίκες περιέγραψαν πως η ιδέα για την επιχείρησή τους ξεκίνησε από τότε που η Super Κική και η Αντρέα ήταν στην φυλακή και η δεύτερη έφερε στον κόσμο το παιδάκι της.

Οι επενδυτές δεν μπόρεσαν να κρύψουν την συγκίνησή τους ακούγοντας την ιστορία ενώ οι δυο τους ζήτησαν από τους Dragons’ 40.000 ευρώ για το 10% της επιχείρησης.

Οι δυο κοπέλες παρουσίασαν την προσφορά τους στους Dragons’, η οποία ήταν 40.000 ευρώ για 10% της επιχείρησης τους ώστε να καταφέρουν να την επεκτείνουν περισσότερο και σε Ελλάδα και σε εξωτερικό.

Η Μαρία Χατζηστεφανή, λίγο πριν δώσει τη δική της προσφορά στα κορίτσια, απευθύνθηκε στη Super Κική και την ρώτησε αν οι χρηματικές απολαβές που έχει από τα social media, είναι αρκετές, ώστε να μην επιβαρύνει την εταιρεία, με την ίδια να απαντά: «Αν πω αυτό το πράγμα τώρα, δεν ξέρω».

Η Λιλή Περγαντά και ο Τάσος Οικονόμου κατέθεσαν τις δικές τους προτάσεις για να ακολουθήσει η Μαρία Χατζηστεφανή.

Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα να βρίσκονται αντιμέτωπες με τρεις προτάσεις για να επιλέξουν την καλύτερη σύμφωνα με τα δικά τους δεδομένα.

Αφού βγήκαν για λίγα δευτερόλεπτα από το πλατό, ώστε να το σκεφτούν, η Super Κική μαζί με τη συνέταιρό της, την Άντρεα επέστρεψαν για να κλειδώσουν μια ιδιόμορφη ομολογουμένως συμφωνία, αφού κατάφεραν να συνάψουν συμφωνία με τρεις επενδυτές, τη Μαρία Χατζηστεφανή, τη Λιλή Περγαντά και τον Τάσο Οικονόμου.

@dragonsdengr Super Kikii και Αντρέα συγκίνησαν τους Dragons με την ιστορία τους και πήραν επένδυση για την εταιρεία Naughty Dogs με τα αρωματικά χώρου και body care προϊόντα 100% vegan φτιαγμένα με φυσικά συστατικά. 🐉 #DragonsDenGR #DragonsDenGreece #DragonsDen #EimaiMesa #now #tunein #ant1tv ♬ original sound – Dragons’ Den Greece

«Μέσα έναν χρόνο άγγιξα και το 1 εκατομμύριο»

Η Super Κική βρέθηκε πρόσφατα καλεσμένη στην εκπομπή Στούντιο 4 και μίλησε για την περίοδο που πέρασε στη φυλακή, αλλά και την αναγνωσιμότητα που εξασφάλισε στα social media αλλά και τα  κέρδη που ακολούθησαν.

«Από τη συνέντευξή μου στον Αρναούτογλου και μετά άρχισα να βγάζω λεφτά. Μέσα έναν χρόνο άγγιξα και το 1 εκατομμύριο. Εγώ τότε ήθελα να βγάλω τα κόμπλεξ του φτωχού», είπε αρχικά η Super Κική.

Στη συνέχεια η Super Κική πρόσθεσε: «Εμένα δεν με ενδιέφερε, όπως δεν με ενδιαφέρει μέχρι και σήμερα να έχω σπίτι δικό μου, όλοι οι φίλοι μου φτωχοί από πάντα, ήθελα πολύ να τα φάμε μαζί, να έχουμε τα καλύτερα ρούχα, να δίνω 50 ευρώ πουρμπουάρ στους σερβιτόρους και όχι για να κάνω την καλή, εμένα αυτός ήταν ο καημός μου. Με νοιάζανε αυτά και πράγματι τα κατάφερα».

Σχετικά με τη φίλη της με την οποία αποφάσισαν να συνεργαστούν, είπε: «Μου έμειναν 200.000 ευρώ σε ένα κουτί και πήγα στην Andreea να της προτείνω την επιχειρηματική ιδέα που είχα».

Η κόντρα με τον Μαυρίκιο Μαυρικίου

Η Super Κική είναι χειμαρρώδης και δεν μασά τα λόγια της. Είναι αυθόρμητη και ότι σκέφτεται το λέει. Άλλωστε γι’αυτό την έχουν αγαπήσει όλοι επειδή είναι ο εαυτός της. Πολλές φορές έχει συζητηθεί και για τις κόντρες της με ανθρώπους της showbiz και θα ξεκινήσω από την πιο πρόσφατη με τον Μαυρίκιο Μαυρικίου.

Όλα ξεκίνησαν όταν η instagrammer δημοσίευσε στο προφίλ της στο TikTok ένα βίντεο όπου έκανε έναν μορφασμό για το βίντεο του gender reveal που έκαναν, αφήνοντας να εννοηθεί πως αμφισβητεί ότι είναι πατέρας του μωρού της Ιλάειρας Ζήση ο Μαυρίκιος.

Στη συνέχεια, η youtuber αναφέρθηκε στον Μαυρίκιο Μαυρικίου λέγοντας πως δεν αντέχει την κοροϊδία, χωρίς να αμφισβητεί ωστόσο πως εκείνος μαζί με την Ιλάειρα Ζήση θα γίνουν καλοί γονείς.

Ο Μαυρίκιος Μαυρικίου από την πλευρά του, εμφανίστηκε στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου και αποκάλυψε ότι σκοπεύει να κινηθεί νομικά κατά της Super Κικής μαζί με τη δικηγόρο του Βάσια Καπερνάρου.

Έπειτα, η Super Κική ανέβασε στα instastories απόσπασμα από την εμφάνιση του Μαυρίκιου Μαυρικίου στη “Super Κατερίνα”, ενώ δημοσίευσε και τo προσωπικό μήνυμα που έστειλε στο Instagram στον θεατρικό παραγωγό.

«Μαυρίκιε θα σου απαντήσω. Όχι βέβαια με τον τρόπο που περιμένεις εσύ. Αλλά θα σου απαντήσω και πίστεψέ με όσες ευλογίες και όσα χειριστικά πράγματα και να πεις δεν θα πετύχεις αυτό που θες. Ξέρεις πολύ καλά γιατί το έκανα και μη σκας, θα το μάθεις και ο κόσμος. Με το καλό το μωράκι ΣΟΥ» έγραψε η Super Κική.

Το πρωί της Πέμπτης 4 Απριλίου ο Μαυρίκιος Μαυρικίου φιλοξενήθηκε στην εκπομπή Super Κατερίνα και αναφέρθηκε εκ νέου στην Super Κική, αποκαλύπτοντας πως δέχθηκε πρόταση για να πάει στη διαδικτυακή της εκπομπή.

«Με κάλεσε να πάω στην εκπομπή της αλλά της είπα όχι. Είναι κίνηση να πάω εγώ σε αυτό το αίσχος εκεί πέρα που βρίζουν φτύνουν και ρεύονται; Δεν ξέρω και εγώ ποιος θα με σώσει από αυτό το σκηνικό», αποκάλυψε ο Μαυρικίου.

Οι δηλώσεις της Super Κικής για τον Σταύρο Ξαρχάκο που σχολιάστηκαν έντονα τους προηγούμενους μήνες

«Σας έχω πει που δούλευα σερβιτόρα και ήταν Πρωτοψάλτη με Ξαρχάκο. Πολύ αυστηρός ρε παιδί μου. Μου είχαν πει να μη σερβίρω την ώρα που βγαίνει ο Ξαρχάκος. Εγώ ούτε και ήξερα τι είναι ο Ξαρχάκος, τι κάνει. Εγώ νόμιζα ότι ήταν τραγουδιστής. Και βλέπω έναν που κάνει κάτι τέτοια (με τα χέρια του) και λέω “δεν είναι αυτός ας βγω”.

Έχω τον νου μου μην βγει κάνα παλικάρι να τραγουδήσει, δεν βλέπω τίποτα, μόνο έναν κύριο να παλεύει με μια μυγοσκοτώστρα λέω “δεν παίζει” και βγαίνω και έχω δύο ποτήρια μοσχάτο που πίνουν όλες και κάνουν μεταξύ τους “ντιν”. Ακούστηκε αυτό το “ντιν”.

Και γυρνάει ο Ξαρχάκος και μου κάνει “Σςςςς”. Έχω μείνει έτσι πόση ώρα, δεν ξέρω και ‘γω πόση, έχω πάθει τρεις αγκυλώσεις μέχρι να περιμένω να τελειώσει η μαλ@κια που κάνει. Πού να καταλάβω εγώ τι είναι αυτός; Δεν φταίω. Με έκανε ρεζίλι των σκυλιών. Σιγά τι ακούστηκε ρε παλικαρά Ξαρχάκο; Τι θέλεις τώρα; Τώρα έλα να μου το πεις το “σουτ”. Για ένα 20αρικάκι μου το πες το “σουτ” και εσύ έπαιρνες 5 χιλιάρικα για να σκοτώνεις μύγες και κουνούπια. Ξαρχάκο με μένα δεν τα βάζεις, έχεις ένα μπλοκ από μένα», ήταν οι αρχικές δηλώσεις της Super Κικής για τον Σταύρο Ξαρχάκο.

Λίγες μέρες μετά τη δημοσίευση του βίντεο στο YouTube, η Super Κική, κατά κόσμον Κική Λιτσάκη, συγκέντρωσε «κύμα» από αρνητικά σχόλια, για την αναφορά της σε έναν από τους σπουδαιότερους μουσικούς της χώρας μας.

Στο Twitter γράφουν: «Αποθέωση του τίποτα. Ινφλουένσερ, με “άποψη”, για όλα», «Μόνη σου γίνεσαι ρεζίλι», «Δεν την έκανε ο Μέγας Ξαρχάκος. Ανέκαθεν είναι ρεζίλι των σκυλιών».

Η κόντρα με τον Ηλία Ψινάκη

Οι απαξιωτικές δηλώσεις που έκανε η Super Κική για τον Σταύρο Ξαρχάκο προκάλεσαν τις τελευταίες ώρες σάλο και συζητήθηκαν πολύ κυρίως στα social media. Θέση θέλησε να πάρει μάλιστα και ο Ηλίας Ψινάκης, ο οποίος μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram δημοσίευσε μια εικόνα από παρελθοντική συνάντηση που είχε με τον Σταύρο Ξαρχάκο και την Μαίρη Λίντα.

Ο ίδιος έγραψε στη συνέχεια στη λεζάντα: «Σταύρος Ξαρχάκος. Ο σπουδαιότερος εν ζωή Έλληνας συνθέτης. Μαζί με το Μάνο Χατζηδάκι, Μίκη Θεοδωράκη, Νικο Γκάτσο, θεωρούνται τα ιερά τέρατα της Ελληνικής Μουσικής και βρίσκονται βαθιά στο DNA των Ελλήνων. Παρακαλούνται τα «σκουπίδια» που βάζουν στο στόμα τους αυτούς τους ανθρώπους να μην ξεχνούν ότι προσβάλουν όλους εμάς τους Έλληνες».

Η απάντηση της Super Κικής

Η Super Κική όπως ήταν αναμενόμενο απάντησε στον Ηλία Ψινάκη μέσα από τα instastories.

«Για να δείτε για τι ανθρωποφαγία μιλάμε και τι έκταση μπορεί να πήρε τώρα αυτό, χωρίς κανένα λόγο, μέχρι και ο Ψινάκης που μάλλον ματιασμένος θα είναι, ανέβασε ολόκληρο ποστ να με πει σκουπίδι από το πουθενά! Πατάνε πάνω σε πλάτες άλλων να μαζέψουν τα πραγματικά κακουργήματα. Που κόβω τον λαιμό μου ότι δεν έχει ιδέα τι είπα» έγραψε η Super Κική.

Η Super Κική για το επεισόδιο με τη Ζήνα Κουτσελίνη στο «The 2night show»

Η Super Κική για πρώτη φορά αποκάλυψε τι έγινε ακριβώς με την Ζήνα Κουτσελίνη στο «The 2night show», όταν η γνωστή παρουσιάστρια αποχώρησε ξαφνικά από το γύρισμα με τις «Σφήκες», οι οποίες απαρτίζονταν από την Influencer, την Χρύσα Κατσαρίνη και την Φελίσια Τσαλαπάτη.

«Εγώ αν έχω κάποιο ταλέντο είναι ο αυθορμητισμός μου. Αν πω κάτι πετυχημένο είναι επειδή το έβγαλα από το μυαλό μου, αν είναι γραπτό δεν θα πετύχει. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να βγαίνουν ελεεινά τα επεισόδια. Έρχεται η Ζήνα Κουτσελίνη με ένα ύφος… Εγώ αρχικά δεν ήξερα ποια είναι η Κουτσελίνη, δεν είχα ιδέα ποια είναι η χριστιανή. Μου είπαν μεγάλη παρουσιάστρια. Μπαίνει μέσα, λέω κάτι θα είναι αυτή για να έχει αυτό το ύφος. Δεν το είχε με μένα το ύφος, το είχε αλλού. Κυρίως με την Κατσαρίνη.

Ξεκίνησε μια κόντρα, λες και μας είχε πάρει τον γκόμενο. Δεν πολυμιλάω, βλέπω ότι προσβάλλει πάρα πολύ και λέω δεν γίνεται να την αφήσω έτσι. Και την προσβάλω πάρα πολύ. Πάρα πολύ, για την ηλικία της, ό,τι είχα στο μυαλό μου…

Ήταν στον ρόλο μου να προσβάλλω τους καλεσμένους. Προφανώς. Όμως μπήκε αυτή στον ρόλο και μας πρόσβαλε και πυροβολούσε με καλάσνικοφ.

Οι άλλες δεν μπορούσαν να κάνουν κάτι γιατί ήξεραν ποια είναι. Εγώ δεν ξέρω γιατί υπήρχε αυτή η κόντρα και λέω τώρα θα σε διαλύσω. Της λέω αυτό που είναι να της πω… σηκώνεται, πετάει τα μικρόφωνα. Γυρνάει και μου λέει “άντε και εσύ κοριτσάκι μου να δω αν θα κάνεις ποτέ καριέρα”. Της λέω “είμαι νέα ακόμα, κάτσε να φτάσω και εγώ στα γεράματα και θα την κάνω”.

Αυτή ήταν η απάντησή μου. To πιο προσβλητικό που μπορούσα να πω. Βγαίνει έξω τρέχοντας. Την άλλη μέρα… Παναγία και Χριστέ μου. Με έπαιρναν δημοσιογράφοι και με ρωτούσαν που είσαι, που είναι το σπίτι σου, να σε βρούμε. Είναι η πρώτη φορά που έπαιξα στην τηλεόραση και με σκάβουν βαθιά. Έλεγαν ότι σίγουρα φταίω εγώ…» τόνισε η Super Κική.

Δείτε όσα ειπώθηκαν μετά το 8:30’

«Κόλαφος» για Γιώργο Λιάγκα – «Βγάζω τα τριπλά λεφτά από σένα χωρίς να ξεφτιλίζομαι»

Με ένα βίντεο στο Youtube, η Super Κική ξέσπασε για όλους και για όλα. Η γνωστή Influncer κα Ιnstagrammer μέσα σε όλα απάντησε για όσα της έχουν «σύρει» μέχρι σήμερα οι τηλεοπτικές εκπομπές. Κόλαφος για τον Γιώργο Λιάγκα τα λόγια της.«Εγώ πολλά χρόνια τώρα, κράζω τον Λιάγκα και αυτός εμένα. Κύριε Λιάγκα, αν το δεις ποτέ αυτό, βλέπεις χριστιανέ μου ότι είναι ολοφάνερο τι έχει γίνει. Δεν ήταν κάτι κρυφό, δεν είμαστε εγκληματική οργάνωση με την κοπέλα και σκοτώνουμε άντρες. Ξέρεις τι έχει γίνει. Ξεπερνάει το αστείο, ξεπερνάει το αποκλειστικό σου, ξεπερνάει και τη δουλειά σου. Ξεπερνάει και τα 1000 ευρώ που θα βγάλεις τον μήνα σου. Αυτό δεν είναι αστείο.

Το να δίνεις βήμα σε έναν άνθρωπο που δεν είναι καλά, επειδή απλά εσύ με σιχαίνεσαι και καλά κάνεις που με σιχαίνεσαι. Δεν ταιριάζουμε ιδεολογικά. Δεν υπήρχε περίπτωση να σε δω να κινδυνεύεις, να είσαι κάτω και να έρθω να σε πατήσω με τα παπούτσια μου. Εδώ υπάρχει ένα όπα. Κράξε με από το πρωί έως το βράδυ, εδώ που δεν το κατάλαβε κανένας μιλάμε για δολοφονία και είσαι συνένοχος δολοφόνος […].

Εδώ μιλάμε για ζωές, όχι για λεφτά. Θέλεις νούμερα; Θα έρθω στην εκπομπή να σου δείξω τον κ@@ μου. Γιατί δεν με καλείς εκεί αφού θες νούμερα; Δεν μπορείς να φανταστείς τι νούμερα θα κάνεις, αν έρθω εγώ εκεί. Βγάζω τα τριπλά λεφτά από σένα χωρίς να ξεφτιλίζομαι και να εκδίδομαι. Μόνη μου βγάζω τα χρήματά μου» ξέσπασε η γνωστή Influencer.

Η Super Κική αναφερόταν στο περιστατικό που συνέβη όταν εκείνη και η φίλη της πέρασαν από αυτόφωρο, εξαιτίας της κακοποίησης που φέρεται ότι άσκησαν σε πρώην σύντροφο της συνεργάτιδάς της. Ο άντρας αυτός έκανε μήνυση στις δυο γυναίκες, με συνέπεια να περάσουν το βράδυ τους στο Αστυνομικό Τμήμα.

Το απόσπασμα μετά το 42:30

Ποια είναι η influencer Super Κική

Η Super Κική ή αλλιώς Κική Λιτσάκη έγινε ευρέως γνωστή το 2020 μέσα από τις «Σφήκες» όπου μαζί με τις Φελίσια Λαπάτη και Χρύσα Κατσαρίνη μέσα από το καμαρίνι τους έδιναν μια πικάντικη νότα στην εκπομπή «The 2Night Show» του Γρηγόρη Αρναούτογλου.

Η 31 χρονη Κική είναι μια από τις πιο δημοφιλείς influencers και stand up comedians όμως η ζωή της ήταν…ταραχώδης.

Δύσκολη παιδική ηλικία, ενδοοικογενειακή βία, ναρκωτικά από τα 13, συμμορία Locos, παραμονή σε φυλακή ανηλίκων. Κατάφερε όμως να ξεφύγει και να επανέλθει κερδίζοντας το στοίχημα με τη ζωή. Η Κική Λιτσάκη έχει σπουδάσει ηθοποιός και προσπαθεί να μεταφέρει αισιοδοξία και χαμόγελα μέσα από καθημερινές ιστορίες στα social media.

Έχει μιλήσει ανοιχτά για τα δύσκολα παιδικά της χρόνια στη Χίο, για την ενδοοικογενειακή βία, για τη χρήση ναρκωτικών και τη φυλακή.

«Ο πατέρας μου δεν ήταν το πρότυπο του πατέρα. Πέρασα πολύ δύσκολα με τον πατέρα μου και έκανα πολλά χρόνια ψυχοθεραπεία, άκουγα τη λέξη μπαμπάς και μαμά και με έπιαναν τα κλάματα, δεν μπορούσα τα διαχειριστώ. Παρ’ όλα αυτά, αν μου έλεγες να γυρίσει ο χρόνος πίσω και να άλλαζα πατέρα δεν θα τον άλλαζα ποτέ. Ήταν βίαιος με τη μαμά μου και με εμένα. Θυμάμαι όλες τις βίαιες εικόνες από 5 χρονών, για κακή μου τύχη έχω πάρα πολύ δυνατό μνημονικό. Δεν θέλω να τους δικαιολογήσω. Ο πατέρας μου μετά τον χωρισμό βρήκε μια άλλη γυναίκα, με την οποία δεν περνούσα καθόλου καλά, τις ώρες που έλειπε εκείνος από το σπίτι. Συνήθως οι γυναίκες του πατέρα μου με ζήλευαν γιατί εκείνος δεν ήθελε να κάνει άλλο παιδί.

Έφυγα πολύ μικρή από το σπίτι μου και έμενα σε έναν γείτονα μεγαλύτερο από μένα. Ήταν η πρώτη φορά που ήρθα σε επαφή με gay. Τον θαύμαζα πολύ. Η μάνα μου δούλευε άπειρες ώρες και η αλήθεια είναι πως, το έχει παραδεχθεί και εκείνη, ήταν στην κοσμάρα της εντελώς. Ασχολιόταν με άλλα πράγματα. Στα 13 μου ήπια τα πρώτα ναρκωτικά. Δεν ήρθε κανένας και δεν προσέγγισα κανέναν.

Ήθελα να κόψω τα ναρκωτικά αλλά δεν ήξερα πως. Ένα πρωί ήρθε στο σπίτι η αστυνομία. Μας μάζεψαν όλους τους φίλους μου, τη συμμορία…που εκείνη θεωρούσε παρέα. Μας έβαλαν μέσα στο κρατητήριο. Έχω μπει φυλακή για χρήση και εμπόριο. Μας είπαν ότι η σύλληψη έγινε για σύσταση συμμορίας και εγκληματικής οργάνωσης. Οι γονείς μου δεν ήξεραν ότι μπαινόβγαινα στη φυλακή. Αλλά και να το ήξεραν δεν θα άλλαζα κάτι» έχει εξομολογηθεί σε παλαιότερη συνέντευξή της.

Να σημειώσουμε εδώ πως στη Χίο η Κική μπήκε στους κόλπους των Locos, μιας συμμορίας που διακινούσε ναρκωτικά στο νησί και επί χρόνια βρισκόταν στο στόχαστρο της αστυνομίας. Η ανάμιξη της σ΄αυτή την ομάδα ήταν και ο λόγος που μπήκε στη φυλακή.

Η κατάθλιψη και η αποβολή

H Super Κική είχε ανακοινώσει ότι είναι έγκυος, σε μια δύσκολη σχέση και ότι θα γινόταν μόνη μαμά. Δυστυχώς τα πράγματα δεν πήγαν καλά καθώς απέβαλε.

Για την δύσκολη περίοδο που πέρασε κατάθλιψη και έκοψε μόνη της τα αντικαταθλιπτικά, η Super Κική εκμυστηρεύτηκε: «Πέρασα επιλόχειο κατάθλιψή αφού απέβαλα. Κάθε εμπόδιο για καλό. Στις γυναίκες που βιώνουν μία αποβολή, λέω δεν έγινε και κάτι, όλα καλά. Μετά την αποβολή πήρα φαρμακευτική αγωγή. Είχα πάρει την απόφαση να μεγαλώσω το παιδί μόνη μου, γιατί δεν τα πήγαινα καλά με τον τότε σύντροφο μου».

Η Super Κική την τηλεοπτική σεζόν 2022  συμμετείχε στο Just the 2 of us όπου μαζί με τον Γιώργο Βελισσάρη ως παρτενέρ κατάφεραν να ξεχωρίσουν στο φιλανθρωπικό show.

H λιποαναρρόφηση

Η Super Κική αποφάσισε να κάνει πριν ένα χρόνο και κάτι λιποαναρρόφηση στα πόδια της, μια διαδικασία για την οποία είχε μιλήσει ανοιχτά στους followers της.

Η γνωστή influencer πλέον απολαμβάνει τη νέα εικόνα της, η οποία φαίνεται να της έδωσε περισσότερη αυτοπεποίθηση.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό