23.7 C
Athens
Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024

Super Κική για Ηλία Ψινάκη: «Ανέβασε ολόκληρο ποστ να με πει σκουπίδι από το πουθενά»

Ειδήσεις Ελλάδα

Οι απαξιωτικές δηλώσεις που έκανε η Super Κική για τον Σταύρο Ξαρχάκο προκάλεσαν τις τελευταίες ώρες σάλο και συζητήθηκαν πολύ κυρίως στα social media. Θέση θέλησε να πάρει μάλιστα και ο Ηλίας Ψινάκης, ο οποίος μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram το βράδυ του Σαββάτου (12/08), δημοσίευσε μια εικόνα από παρελθοντική συνάντηση που είχε με τον Σταύρο Ξαρχάκο και την Μαίρη Λίντα.

Ο ίδιος έγραψε στη συνέχεια στη λεζάντα: «Σταύρος Ξαρχάκος. Ο σπουδαιότερος εν ζωή Έλληνας συνθέτης. Μαζί με το Μάνο Χατζηδάκι, Μίκη Θεοδωράκη, Νικο Γκάτσο, θεωρούνται τα ιερά τέρατα της Ελληνικής Μουσικής και βρίσκονται βαθιά στο DNA των Ελλήνων. Παρακαλούνται τα «σκουπίδια» που βάζουν στο στόμα τους αυτούς τους ανθρώπους να μην ξεχνούν ότι προσβάλουν όλους εμάς τους Έλληνες».

Η απάντηση της Super Κικής

Λίγη ώρα μετά την ανάρτηση του Ηλία Ψινάκη, η Super Κική απάντησε με δική της ανάρτηση στα instastories.

«Για να δείτε για τι ανθρωποφαγία μιλάμε και τι έκταση μπορεί να πήρε τώρα αυτό, χωρίς κανένα λόγο, μέχρι και ο Ψινάκης που μάλλον ματιασμένος θα είναι, ανέβασε ολόκληρο ποστ να με πει σκουπίδι από το πουθενά! Πατάνε πάνω σε πλάτες άλλων να μαζέψουν τα πραγματικά κακουργήματα. Που κόβω τον λαιμό μου ότι δεν έχει ιδέα τι είπα» έγραψε η Super Κική και κοινοποίησε την ανάρτηση του Ηλία Ψινάκη.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό