17.3 C
Athens
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

Squid Game: The Challenge επιστρέφει με δεύτερη σεζόν μαζί με τη συζήτηση για επικίνδυνες συνθήκες

Ειδήσεις Ελλάδα

Ποιο παιχνίδι αφορούν οι απειλές για μηνύσεις που δέχεται το Squid Game: The Challenge;

Παρά τις απειλές αγωγής από πρώην διαγωνιζόμενους, το Netflix ετοιμάζεται για τη δεύτερη σεζόν του Squid Game: The Challenge.

Αν και πριν από λίγες εβδομάδες, πρώην διαγωνιζόμενοι ισχυρίστηκαν ότι εξετάζουν το ενδεχόμενο μήνυσης κατά του streamer για υποθερμία και νευρική βλάβη που υπέστησαν κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων της εκπομπής, το Netflix δεν φαίνεται να πτοείται.

Αυτό, ωστόσο, δεν εμπόδισε την παραγωγή από το να ξεκινήσει τις διαδικασίες για τη δεύτερη σεζόν και από την Τετάρτη 6 Δεκεμβρίου, μία μόλις ημέρα πριν την κυκλοφορία του μεγάλου φινάλε του πρώτου κύκλου, να αναζητά 456 παίκτες ακόμα.

Μπορεί να μην ανακοινώνεται το χρηματικό έπαθλο του δεύτερου κύκλου, αλλά με ένα βίντεο 39 δευτερολέπτων το Netflix επιδιώκει να μας πείσει ότι αξίζει να δοκιμάσουμε την τύχη μας σε ένα παιχνίδι που βασίζεται στην πιο πετυχημένη σειρά της πλατφόρμας, το Squid Game.

Squid Game – The Challenge: Ανησυχητικές οι συνθήκες παιχνιδιού για όσους συμμετέχουν στο reality

Ποιο παιχνίδι αφορούν οι απειλές για μηνύσεις;

Αν και το τηλεπαιχνίδι δεν έχει το επίπεδο κινδύνου που περιλάμβανε το αρχικό «Squid Game» δύο πρώην διαγωνιζόμενοι του «The Challenge» απείλησαν να μηνύσουν το Netflix για υποθερμία και νευρική βλάβη που φέρεται να υπέστησαν παίζοντας το «Red Light, Green Light».

Σύμφωνα με το Deadline, το Netflix επιβεβαίωσε ότι τρεις από τους 456 παίκτες χρειάστηκαν όντως ιατρική φροντίδα μετά τα γυρίσματα της εκπομπής και ότι διεξήχθη ανεξάρτητη έρευνα για την ασφάλεια στο πλατό. Ωστόσο, εκπρόσωπος του show δήλωσε ότι δεν έχουν κατατεθεί αγωγές.

κεντρικής εικόνας: @squidgame.experience

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό