16.7 C
Athens
Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024

Sold out τα κακόγουστα παπούτσια του Ντόναλντ Τραμπ… Κοστίζουν 399 δολάρια!

Ειδήσεις Ελλάδα

Κι εκεί που λες ότι τα έχεις δει όλα, έρχονται στην αγορά τα νέα παπούτσια του Ντόναλντ Τραμπ, για να μας διαψέυσουν! Μοντέλο που αν κυκλοφόρησε πριν από λίγες ημέρες για κάποιο ανεξήγητο λόγο έγινε αμέσως sold out!

Αν και το γούστο του καθενός είναι τελείως υποκειμενικό, τα «Never Surrender high-tops» (σ.σ. Δεν παραδίνομαι ποτέ), όπως ονομάζονται τα νέα sneakers του Τραμπ, μια δόση κιτς την έχουν.

Λίγο το χρυσαφί χρώμα, λίγο τα καρφωμένα αστέρια πάνω τους και λίγο οι κόκκινες και μπλε λεπτομέρειες, που θυμίζουν την αμερικανική σημαία μάλλον απευθύνονται σε πιο «τολμηρό» κοινό.

Όσον αφορά την τιμή τους;  Σίγουρα φθηνά δεν τα λες μιας και κοστίζουν 399 δολάρια!

Μόλις 1000 κομμάτια από αυτά τα sneakers κυκλοφόρησαν στην αγορά, ωστόσο αυτό που προκάλεσε εντύπωση ήταν πως έγιναν αμέσως sold out. Οι υποστηρικτές του Τραμπ στην Αμερική έσπευσαν να τα αγοράσουν, ενώ δεν είναι λίγοι εκείνοι που ζητούν να βγουν στην αγορά κι άλλα κομμάτια.

Το νέο εγχείρημα του πρώην Πρόεδρου των ΗΠΑ να λανσάρει το δικό του brand αθλητικών παπουτσιών – ακολουθώντας τα βήματα πολλών celebrities φαίνεται ότι ήταν για καιρό ένας κρυφός διακαής πόθος.

«Ήθελα να το κάνω αυτό εδώ και πολύ καιρό. Έχω κάποιους απίστευτους ανθρώπους που δουλεύουν μαζί μου σε διάφορα πράγματα, και το σκέφτηκαν αυτό. Και αυτό είναι κάτι για το οποίο μιλάω εδώ και 12, 13 χρόνια. Νομίζω ότι θα έχει μεγάλη επιτυχία».

Αξίζει να σημειωθεί ότι κατά την επίσημη παρουσίαση τους, που έγινε σε ένα λαμπερό σόου στη Φιλαδέλφεια, ο ίδιος ο Ντόναλντ Τραμπ έβαλε την υπογραφή του σε δέκα ζευγάρια Never Surrender, τα οποία πουλήθηκαν στην ιλιγγιώδη τιμή των 9.000 δολαρίων!

Οι ενδιαφερόμενοι και πιστοί φαν του Τραμπ έχουν την δυνατότητα να αγοράσουν επίσης τα παπούτσια «T-Red» με το αρχικό γράμμα του επιθέτου του Τραμπ και ένα λευκό ζευγάρι ονόματι «POTUS».

Και τα δύο μοντέλα έχουν ένα χρυσό «45» στο πλάι. Ο ιστότοπος διαθέτει επίσης το άρωμα «Victory 47» σε χρυσό μπουκάλι με πώμα που έχει ως πρότυπο το κεφάλι του Τραμπ και κοστίζει 99 δολάρια.

Βέβαια αφότου έκανε τις αγοραπωλησίες του, ο υποψήφιος πρόεδρος μίλησε στο κοινό του στο Μίσιγκαν και όπως πάντα, κατηγόρησε τον δικαστή που τον καταδίκασε για σκευωρία.

Είπε πως είναι μέρος μιας «αριστερής συνωμοσίας», με στόχο να τον εμποδίσει να γίνει ξανά πρόεδρος. Πρόσθεσε και ότι «αυτές οι αποκρουστικές καταχρήσεις εξουσίας δεν είναι απλώς επίθεση εναντίον μου, είναι επίθεση σε όλους τους Αμερικανούς».

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό