18.3 C
Athens
Τρίτη, 7 Μαΐου, 2024

Snik: Στο κέντρο της Αθήνας με τη νέα εντυπωσιακή συνοδό του – Φωτογραφίες

Ειδήσεις Ελλάδα

Τον τράπερ Snik εντόπισε πριν λίγες μέρες ο φωτογραφικός φακός στο κέντρο της Αθήνας και δεν ήταν μόνος. Ο γνωστός τράπερ με το μεγάλο fan club απολάμβανε τη βόλτα του στο κέντρο της πρωτεύουσας συνοδευόμενος από μία εντυπωσιακή μελαχρινή γυναίκα, τα στοιχεία της οποίας δεν είναι γνωστά μέχρι στιγμής.

Ο Snik μετά την προβολή που πήραν οι σχέσεις του αρχικά με την Ηλιάνα Παπαγεωργίου και στη συνέχεια με τη Θεσσαλονικιά, Γιώτα Ιωαννίδου φαίνεται πως έχει αποφασίσει να προστατεύει την προσωπική του ζωή.

Όπως θα δείτε οι δυο τους απήλαυσαν τον περίπατό τους, ντυμένοι casual και με τη νέα συνοδό του τράπερ να εντυπωσιάζει με το γυμνασμένο της κορμί.

«Την ευτυχία τη βρίσκω στην ηρεμία. Ύστερα από μια κουραστική μέρα, ευτυχία είναι να κάτσεις στο σπίτι σου ήρεμος, με τους δικούς σου ανθρώπους, μακριά απ’ όλο αυτό που ζεις στη δουλειά. Και είναι σημαντικό να έχεις σύντροφο που σε βοηθάει σε αυτό που κάνεις» έχει δηλώσει σε παλιότερη συνέντευξή του ο 36χρονος τράπερ Snik. «Όποιος έχει κάποιον που τον σαπορτάρει είναι δυνατός. Θέλεις έναν ώμο να ακουμπήσεις κάποια στιγμή, να πεις δυο-τρία πράγματα».

Φωτογραφίες: NDP photo agency

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό