14.9 C
Athens
Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024

“Shot on iPhone 14 Pro”: Νέα ταινία μικρής διάρκειας με άρωμα Μεξικού

Ειδήσεις Ελλάδα

Η Apple μοιράστηκε μια νέα γεμάτη δράση ταινία που ονομάζεται “Huracán Ramírez vs. La Piñata Enchilada” στο κανάλι της στο YouTube ως μέρος της σειράς Shot on iPhone.

Το βίντεο διάρκειας 13 λεπτών, που τραβήχτηκε από το αναγνωρισμένο σκηνοθέτη ζεύγος Tania Verduzco και Adrián Pérez, γνωστό και ως “Los Pérez”, γυρίστηκε εξ ολοκλήρου στο iPhone 14 Pro με τη χρήση πρόσθετων αξεσουάρ και λογισμικού.

Η ταινία αφηγείται την περιπέτεια του θρύλου της Lucha Libre, Huracán Ramírez, ο οποίος αναγκάζεται να αποσυρθεί από την πάλη για να νικήσει μια κακιά piñata που τρομοκρατεί όλο το Μεξικό. Το τέρας δημιουργείται άθελά του από ένα αγόρι όταν χρησιμοποιεί επιπλέον πικάντικη σκόνη τσίλι ως υποκατάστατο της ζάχαρης κατά τη διαδικασία παρασκευής της πινιάτας, φέρνοντας χάος στη χώρα.

Επιπλέον, η Apple μοιράστηκε ένα βίντεο με τίτλο “The making of Huracán Ramírez vs. La Piñata Enchilada” στο κανάλι της στο YouTube, δείχνοντας πώς οι Los Pérez τράβηξαν την ταινία χρησιμοποιώντας ‌iPhone 14 Pro‌.

Η Apple έχει συνεργαστεί με σκηνοθέτες ταινιών στο παρελθόν για να επιδείξει τις δυνατότητες των smartphone της σε επαγγελματικές ρυθμίσεις ταινιών. Τα μοντέλα iPhone 14 Pro διαθέτουν wide φακό 48 megapixel και προσφέρουν ένα νέο Action Mode με ομαλό βίντεο που ξεπερνά τα κουνήματα, την κίνηση και τους κραδασμούς.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό