21 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Shakira: Η δήλωση-αποκάλυψη για τη νέα της ζωή μετά τον Piqué

Ειδήσεις Ελλάδα

Η Shakira μίλησε για τη ζωή της μετά τον Gerard Piqué και τα επόμενα επαγγελματικά της σχέδια.

Λαμπερή, ανανεωμένη και με όρεξη για νέες μουσικές περιπέτειες είναι το τελευταίο διάστημα η Shakira, η οποία πριν λίγες ημέρες κυκλοφόρησε το νέο της άλμπουμ (το δωδέκατο μέχρι σήμερα) «Las Mujeres Ya No Lloran».

Μετά τον χωρισμό από τον πατέρα των παιδιών της, Gerard Piqué, η Κολομβιανή τραγουδίστρια έχει δώσει έμφαση στην καριέρα της και πραγματοποίησε δυναμικό comeback στη μουσική βιομηχανία.

Η Shakira πίστεψε στο «μέχρι ο θάνατος να μας χωρίσει» με τον Gerard Piqué και μίλησε για όλα

Η Shakira μίλησε με ειλικρίνεια για τη ζωή της μετά τον χωρισμό: «Τώρα είμαι ελεύθερη. Τώρα μπορώ πραγματικά να δουλέψω»

Πριν λίγα 24ωρα η Λατίνα σταρ έδωσε το παρών στην εκπομπή του Jimmy Fallon, «The Tonight Show» και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στον χωρισμό της από τον Gerard Piqué και την όρεξή της για δημιουργία καθώς τα τελευταία επτά χρόνια είχε κάνει ένα μικρό pause στην καριέρα της.

«Κυκλοφορούσα μουσική που και που αλλά ήταν πολύ δύσκολο για μένα να φτιάξω ένα σύνολο δουλειάς. Δεν είχα χρόνο. Ήταν ο παράγοντας σύζυγος. Τώρα είμαι χωρίς σύζυγο. Ναι, ο σύζυγος με κρατούσε πίσω. Τώρα είμαι ελεύθερη. Τώρα μπορώ πραγματικά να δουλέψω», δήλωσε η Shakira.

https://www.instagram.com/p/C49X_0Zge1h/

H 47χρονη αποκάλυψε στον παρουσιαστή ότι το όνομα του δίσκου της στα ισπανικά μεταφράζεται σε «Οι γυναίκες δεν κλαίνε πια» εξηγώντας: «Είναι η σειρά των ανδρών τώρα. Για πάρα πολύ καιρό μας στέλνουν να κλάψουμε με ένα σενάριο στα χέρια μας και χωρίς τέλος μόνο και μόνο επειδή είμαστε γυναίκες. Πρέπει να κρύψουμε τον πόνο μας μπροστά στα παιδιά μας, μπροστά στην κοινωνία. Πρέπει να γιατρευτούμε με έναν συγκεκριμένο τρόπο. Και δεν νομίζω ότι κάποιος υποτίθεται ότι πρέπει να μας πει πώς να θεραπευθούμε. Κανείς δεν πρέπει να πει σε μια λύκαινα πώς να γιατρέψει τις πληγές της».

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης με τον Jimmy Fallon η Shakira ομολόγησε πως για να δημιουργήσει το νέο της δίσκο χρειάστηκε να μετατρέψει τον πόνο, τον θυμό και την απογοήτευση σε δημιουργικότητα, παραγωγικότητα, δύναμη και ανθεκτικότητα.

«Ασχολιόμουν με πολλά πράγματα. Ένιωθα μερικές φορές με ένα μαχαίρι ανάμεσα στα δόντια μου”, είπε. “Μάζευα τα κομμάτια του εαυτού μου από το πάτωμα. Προσπαθούσα να ξαναφτιάξω τον εαυτό μου. Η μουσική ήταν η κόλλα», παραδέχθηκε η Shakira στον Jimmy Fallon.

Shakira & Lewis Hamilton ετοιμάζουν «Love island» ταξίδι στην Καραϊβική

https://www.instagram.com/p/C38O5MPOZ83/

Όσον αφορά το εξώφυλλο του άλμπουμ της η τραγουδίστρια τόνισε: «Η ανθεκτικότητα ενός διαμαντιού, ξέρετε έτσι; Γι’ αυτό διάλεξα τη μεταφορά των πολύτιμων λίθων, λόγω της ανθεκτικότητας που έχουμε εμείς οι γυναίκες σήμερα όταν έχουμε να αντιμετωπίσουμε τις αντιξοότητες».

Το νέο άλμπουμ της superstar είναι διαθέσιμο σε τέσσερις διαφορετικές εκδόσεις, η καθεμία συνδυάζεται με μια αποκλειστική χρωματιστή παραλλαγή βινυλίου. Περιλαμβάνει οκτώ νέα τραγούδια, ένα νέο remix και επτά smash hit singles που είχαν κυκλοφορήσει στο παρελθόν.

Πρόσφατα η 47χρονη ένωσε τις δυνάμεις της με την Cardi B και την Nicki Minaj για τις ανάγκες του νέου της τραγουδιού «Puntería». Στο άκρως αισθησιακό clip η Shakira έρχεται πολύ κοντά με τον πρωταγωνιστή του «Εmily In Paris», Lucien Laviscount.

Σε παλαιότερη συνέντευξή της στην «Τhe Sunday Times» η Shakira είχε εξομολογηθεί: «Για μεγάλο χρονικό διάστημα έβαλα την καριέρα μου σε αναμονή, για να είμαι δίπλα στον Gerard ώστε να μπορεί να παίζει ποδόσφαιρο. Υπήρξαν πολλές θυσίες για την αγάπη».

Παράλληλα με την καριέρα της η τραγουδίστρια δεν σταματά να είναι μια πολύ τρυφερή και αφοσιωμένη μαμά δύο αγοριών. Δεν είναι λίγες οι φορές που η Shakira δημοσιεύει φωτογραφίες με τα παιδιά της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, χαρίζοντάς μας όμορφα στιγμιότυπα.

https://www.instagram.com/p/CvLVcUvvM6c/

Μετά την εγκατάστασή της στο Miami το 2023 η Shakira είχε παρακαλέσει τα ΜΜΕ να σεβαστούν το νέο της ξεκίνημα και να σταματήσουν να κυνηγούν εκείνη και τα παιδιά της για ένα κλικ.

«Αγαπητοί φίλοι, δημοσιογράφοι και ΜΜΕ, σε αυτή την περίοδο των αλλαγών στη ζωή μου, είναι κατανοητό ότι υπάρχει μόνιμη περιέργεια από μέρους του Τύπου για εμένα και την οικογένειά μου. Όμως, τα παιδιά μου, Μilan και Sasha έζησαν μια πολύ δύσκολη χρονιά, υπό συνεχή πολιορκία και ανελέητο κυνηγητό από τους παπαράτσι και διάφορα ΜΜΕ στη Βαρκελώνη. Τώρα, που ξεκινάμε μια νέα φάση της ζωής μας, ζητώ θερμά εκ μέρους των παιδιών μου να σεβαστούν τα ΜΜΕ το δικαίωμά τους στην ιδιωτική ζωή. Σας εκλιπαρώ, να μην τους ακολουθείτε όταν μπαίνουν ή βγαίνουν από το σχολείο, μην τους περιμένετε στην πόρτα του σπιτιού μας, ούτε να τους κυνηγάτε στις εξωσχολικές και ψυχαγωγικές δραστηριότητές τους όπως συνέβαινε κάθε ημέρα στη Βαρκελώνη, προκειμένου να βγάλετε φωτογραφίες».

Shakira-Gerard Piqué: Η ανακοίνωση του χωρισμού

Το πρώην ζευγάρι γνωρίστηκε κατά τη διάρκεια του Μουντιάλ το 2010 στα γυρίσματα του τραγουδιού «Waka Waka και απέκτησαν μαζί δύο παιδιά, τον 11χρονο Milan και τον 9χρονο Sasha. Το 2022, μετά από 11 ολόκληρα χρόνια κοινής πορείας, Shakira και Piqué ανακοίνωσαν επίσημα τον χωρισμό τους με μια λιτή ανακοίνωση.

https://www.instagram.com/p/CZ-p2jMMASu/

«Με λύπη ανακοινώνουμε τον χωρισμό μας. Για την ευημερία των παιδιών, τα οποία είναι η μεγαλύτερη προτεραιότητά μας, ζητάμε να σεβαστείτε την ιδιωτικότητά μας. Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση», αναφέρει η κοινή δήλωση του πρώην πια ζευγαριού.

κεντρικής: shakira



Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό