22.2 C
Athens
Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024

Serie A: «Σίφουνας» η Λάτσιο, διπλό για Αταλάντα (Videos+Photos)

Ειδήσεις Ελλάδα

Serie A: Νίκη 3-1 της Λάτσιο στην έδρα της Έμπολι-«Απέδρασε» με τρεις βαθμούς η Αταλάντα επικρατώντας 2-1 στο Τορίνο!

Εύκολος στόχος αποδείχθηκε για τη Λάτσιο του Μαουρίσιο Σάρι, η νεοφώτιστη Έμπολι. Η ομάδα της Ρώμης πέρασε εύκολα απ’ την έδρα της αντιπάλου της, κάνοντας το καλύτερο δυνατό ξεκίνημα στη Serie A. Οι «λατσιάλι» επιβλήθηκαν 3-1 αν και βρέθηκαν να χάνουν!

Ο Μπαντινέλι στο 4ο λεπτό έβαλε μπροστά στο σκορ την ομάδα της Έμπολι. Όμως οι πανηγυρισμοί των γηπεδούχων δεν κράτησαν και πολύ. Η «απάντηση» της Λάτσιο ήρθε σχεδόν αμέσως.

Οι παίκτες του Μαουρίσιο Σάρι αντέδρασαν και στο 6ο λεπτό ήταν ο Μιλίνκοβιτς-Σάβιτς αυτός που ισοφάρισε, με τον Σέρβο να κάνει το 1-1.

Οι Ρωμαίοι δεν σταμάτησαν εκεί και πριν τελειώσει το πρώτο μέρος, ουσιαστικά τελείωσαν και το ματς! Ο Λατσάρι στο 31’ έκανε το 1-2, για να έρθει ο Τσίρο Ιμόμπιλε με πέναλτι δέκα λεπτά μετά, να διαμορφώσει το τελικό 1-3. Με τη Λάτσιο να αρχίζει τη σεζόν εξαιρετικά.

 

ΤΟΡΙΝΟ-ΑΤΑΛΑΝΤΑ 1-2

Η Αταλάντα έχει αποδείξει με τη σταθερότητά της και τις επιλογές σε ποδοσφαιριστές, πως είναι πλέον μια υπολογίσιμη δύναμη του Ιταλικού ποδοσφαίρου! Η ομάδα του Μπέργκαμο τα βρήκε… σκούρα στο Τορίνο, όμως τελικά «λύγισε» τη «Γκρανάτα» στις καθυστερήσεις, επικρατώντας 2-1!

Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν στο 6ο λεπτό με τον Μουριέλ. Η Τορίνο βρήκε γκολ ισοφάρισης στο 79’ με τον Μπελότι να κάνει το 1-1. Σκορ που έδειχνε πως θα είναι και το τελικό. Όμως η Αταλάντα στο 3ο λεπτό των καθυστερήσεων σκόραραν με τον Πίκολι για το τελικό 1-2!

 

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό