18.6 C
Athens
Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024

Serie A: «Ανάσανε» η Τορίνο, προβληματίζει η Σαμπντόρια (Photos)

Ειδήσεις Ελλάδα

Serie A: Εύκολο 3-0 της Τορίνο επί της Σαμπντόρια που παραμένει αρκετά χαμηλά στη βαθμολογία.

Νίκη-ανάσα πήρε η Τορίνο, ανεβαίνοντας θέσεις βαθμολογικά. Η «Γκρανάτα» υποδέχτηκε την Σαμπντόρια, η οποία συνεχίζει να παρουσιάζει προβληματική εικόνα τόσο εντός όσο κι εκτός έδρας. Το 3-0 «σφράγισε» τις προσπάθειες των δύο ομάδων, δίνοντας τους βαθμούς στους παίκτες του Γιούριτς.

Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο ματς με τον Πράετ. Στο 17ο λεπτό η «Γκρανάτα» μπήκε μπροστά στο σκορ κι αυτό το 1-0 διατηρήθηκε μέχρι το τέλος του πρώτου μέρους.

Στο δεύτερο ημίχρονο, δεν χρειάστηκε παρά να περάσει ένα αγωνιστικό επτάλεπτο, προκειμένου να έρθει και το 2-0. Ο Σίνγκο ήταν αυτός που διεύρυνε το προβάδισμα των γηπεδούχων, κάνοντας εύκολα τα πράγματα.

Ακόμη ευκολότερα έγιναν στο 67’. Σε εκείνο το λεπτό ο Αντριέν Σίλβα αντίκρισε την κόκκινη κάρτα και αποβλήθηκε. Αφήνοντας τη Σαμπντόρια που ήδη είχε το 2-0 στην… πλάτη, με παίκτη λιγότερο.

Το… κερασάκι στην τούρτα ήρθε απ’ τον Μπελότι στο 4ο λεπτό των καθυστερήσεων, με τον επιθετικό των γηπεδούχων να κάνει το 3-0 που ήταν και το τελικό σκορ. Η Τορίνο έφτασε τους 14 βαθμούς ανεβαίνοντας 11η. Η Σαμπντόρια έμεινε στους 9 και απέχει μόλις 2 απ’ την επικίνδυνη ζώνη. Βέβαια είμαστε μόλις στην 11η αγωνιστική του Καμπιονάτο, αλλά οι Γενοβέζοι δεν… πατάνε καλά στο Πρωτάθλημα.

 

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό