18.2 C
Athens
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

Samsung Wallet: Θα ενσωματώσει άδειες οδήγησης στις ΗΠΑ

Ειδήσεις Ελλάδα

Τα ψηφιακά πορτοφόλια είναι πολύ βολικά αφού συγκεντρώνουν όλα όσα χρειάζεται να έχετε μαζί σας και βρίσκονται στο smartphone σας όποτε τα χρειαστείτε.

Η επιλογή να έχετε την άδεια οδήγησης του κινητού σας στο ψηφιακό πορτοφόλι σας είναι διαθέσιμη για τους χρήστες της Apple σε μερικές πολιτείες των ΗΠΑ από το 2022 και τώρα μπαίνει στο χορό και η Samsung. Πιο συγκεκριμένα, ανακοίνωσε ότι οι άδειες οδήγησης για κινητά και τα ID πολιτειών έρχονται στο Samsung Wallet.

Πρώτοι θα αποκτήσουν πρόσβαση στη δυνατότητα οι κάτοικοι της Αϊόβα και της Αριζόνα. Η εταιρεία της Νότιας Κορέας συνεργάστηκε με την IDEMIA για να διασφαλίσει ότι οι άδειες οδήγησης είναι ασφαλείς, ακριβείς και ιδιωτικές.

Η λειτουργία θα είναι διαθέσιμη αργότερα φέτος, αν και δεν έχει ανακοινωθεί ακριβής ημερομηνία κυκλοφορίας αυτή τη στιγμή. Ακόμα, θα επεκταθεί αλλά δεν έχει ξεκαθαριστεί το που και το πότε.

Η Samsung συνεργάζεται επίσης με τη Διοίκηση Ασφάλειας Μεταφορών (TSA) σε ένα πρόγραμμα δοκιμών που εστιάζει στην αποδοχή αδειών οδήγησης κινητής τηλεφωνίας σε 25 ομοσπονδιακά αεροδρόμια.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό