16.1 C
Athens
Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024

Samsung Unpacked: Αυτές οι συσκευές Galaxy θα παρουσιαστούν

Ειδήσεις Ελλάδα

Η εκδήλωση Samsung Unpacked του επόμενου μήνα αναμένεται να κάνει επίσημες συσκευές όπως τα Galaxy Z Fold 5, Galaxy Z Flip 5, Galaxy Watch 6, Galaxy Watch 6 Classic, Galaxy Buds 3, Galaxy Tab S9, Galaxy Tab S9+ και Galaxy Tab S9 Ultra. Αυτό μπορούμε να το γνωρίζουμε με βεβαιότητα χάρη στον leaker Evan Blass, ο οποίος μοιράστηκε προωθητικές εικόνες αυτών των συσκευών.

Μια προωθητική εικόνα δείχνει το Galaxy Z Flip 5 με τη νέα του, μεγάλη εξωτερική οθόνη δίπλα στο tablet Galaxy Tab S9 Ultra 14,6 ιντσών, το Galaxy Watch 6 και το Galaxy Buds 3.

Μια δεύτερη προωθητική εικόνα δείχνει τη νέα εξωτερική οθόνη και τον τρόπο με τον οποίο οι χρήστες μπορούν εύκολα να τοποθετήσουν τη συσκευή σε μια τσέπη. Πλέον το Flip θα μπορεί να εμφανίζει εφαρμογές Google βελτιστοποιημένες για τη μεγαλύτερη οθόνη, συμπεριλαμβανομένων πιθανώς των Χαρτών Google, YouTube και Messages.

Τα δύο επερχόμενα foldable, Galaxy Z Fold 5 και Galaxy Z Flip 5, πρωταγωνιστούν  σε μια ακόμα εικόνα, σε μια προσφορά μαζί με το S Pen. Το τελευταίο χρησιμοποιήθηκε για να γράψει ένα χειρόγραφο μήνυμα στο Fold 5 που γράφει ” Ξεδιπλώστε τον κόσμο σας.”

Το premium Galaxy Watch 6 Classic έχει ένα δικό του promo ενώ το Galaxy Watch 6 είναι ο πρωταγωνιστής των δύο τελευταίων εικόνων.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό