19.2 C
Athens
Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024

Samsung SmartThings: Συνδέει τους ανθρώπους με όσα μετράνε περισσότερο [IFA 2023]

Ειδήσεις Ελλάδα

Η Samsung Electronics Co., Ltd αποκάλυψε τις τελευταίες της καινοτομίες για το συνδεδεμένο σπίτι κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου στην IFA 2023.

Η ομάδα του Techblog βρίσκεται στην IFA 2023 μαζί με το You.gr

Το όραμα της εταιρείας για το SmartThing είναι να επιτρέψει στους καταναλωτές σε όλη την Ευρώπη να δώσουν προτεραιότητα στα θέματα που τους απασχολούν περισσότερο: εξοικονόμηση ενέργειας, αύξηση της ασφάλειας, πρόσβαση σε ένα ευρύ φάσμα ψυχαγωγίας και βελτίωση της καθημερινότητας.

Η παρουσία της Samsung στην IFA 2023 έρχεται καθώς η εταιρεία μοιράζεται μια νέα μελέτη καταναλωτών που πραγματοποιήθηκε σε όλη την Ευρώπη για να κατανοήσει τις εξελισσόμενες τεχνολογικές ανάγκες στο σπίτι.

«Στη Samsung είμαστε παθιασμένοι να συνδέουμε τους χρήστες μας με τους ανθρώπους, τα μέρη και τα χόμπι που έχουν μεγαλύτερη σημασία για αυτούς», δήλωσε ο Benjamin Braun, Διευθυντής Μάρκετινγκ της Samsung Europe . «Θα συνεχίσουμε να εκμεταλλευόμαστε τις τελευταίες καινοτομίες στην τεχνολογία για να διασφαλίσουμε ότι το οικοσύστημα SmartThings αναπτύσσεται και αναπτύσσεται με τρόπο που επιτρέπει στους ανθρώπους να αξιοποιούν ακόμη περισσότερο τις συνδέσεις που έχουν πραγματικά σημασία».

Επτά στους δέκα καταναλωτές (71%) συμφωνούν ότι η τεχνολογία έχει θετικό αντίκτυπο στην καθημερινή τους ζωή, συμπεριλαμβανομένου του τρόπου με τον οποίο αλληλεπιδρούν με τους φίλους και την οικογένειά τους, πώς ολοκληρώνουν τις εργασίες τους και πώς εξερευνούν τα χόμπι τους.

Τώρα, οι λάτρεις του φαγητού μπορούν να απολαμβάνουν πλήρως τη χαρά του μαγειρέματος και του φαγητού με το Samsung Food, τη νέα εφαρμογή all-in-one για εύρεση, αποθήκευση και κοινή χρήση συνταγών, προγραμματισμό γευμάτων, μαγείρεμα και αγορές. Το Samsung Food είναι διαθέσιμο σε 104 χώρες και οκτώ γλώσσες και θέτει όλες τις γνώσεις τροφίμων του κόσμου στα χέρια των χρηστών, δίνοντάς τους τη δυνατότητα να λαμβάνουν τις σωστές αποφάσεις για τα τρόφιμα, την υγεία και το μαγείρεμα. Συνδέεται επίσης με τις κουζίνες των χρηστών, στέλνοντας άμεσα τη σωστή ώρα και θερμοκρασία στον συμβατό φούρνο Samsung τους.

Μέχρι το τέλος του έτους, η Samsung Food θα παρέχει εξατομικευμένες συνταγές που αντανακλούν τις διατροφικές απαιτήσεις των χρηστών, όπως την προσαρμογή των συνταγών σε μια vegan έκδοση εύκολα και απλά. Σε μια περαιτέρω βελτίωση, θα συνδεθεί με το Samsung Health, έτσι ώστε τα εξατομικευμένα προγράμματα γευμάτων να μπορούν να προσαρμοστούν στις διατροφικές προτιμήσεις και απαιτήσεις, καθώς και να βοηθήσουν τους χρήστες να επιτύχουν τους στόχους υγείας τους.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό