17 C
Athens
Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024

Samsung Photo Editor: Ενημερώνεται με τη δυνατότητα Object Eraser

Ειδήσεις Ελλάδα

Η Samsung έφερε ορισμένες προηγμένες λειτουργίες επεξεργασίας στο Photo Editor της με το One UI 6.1, που υποστηρίζεται από το Galaxy AI.

Ένα από αυτά ονομαζόταν Generative Edit όπου η εφαρμογή τροποποιούσε ένα αντικείμενο μέσα σε έναν κύκλο που σχεδίαζε ο χρήστης και τώρα η δυνατότητα έγινε ακόμα καλύτερη.

Η πιο πρόσφατη έκδοση του Samsung Photo Editor διαθέτει επίσης μαγνητικό λάσο, επιτρέποντας στη σχεδιασμένη γραμμή να κουμπώνει πάνω σε αντικείμενα.

Το Magnetic Lasso μπορεί να χρησιμοποιηθεί όταν μια φωτογραφία ανοίγει στη Συλλογή. Στη συνέχεια, θα πρέπει να πάτε να κάνετε κλικ στο Επεξεργασία και να επιλέξετε Αντικείμενα στην περιοχή Εργαλεία και η επιλογή Magnetic Lasso θα πρέπει να βρίσκεται στην επάνω δεξιά γωνία. Είναι ενεργοποιημένο από προεπιλογή, αλλά πατώντας το κουμπί θα το απενεργοποιήσετε.

Η δυνατότητα είναι διαθέσιμη μόνο σε όσους έλαβαν την πιο πρόσφατη έκδοση της εφαρμογής (v.3.4.21.41) μέσω εναλλακτικών καταστημάτων και δεν είναι ακόμη δημόσια διαθέσιμο στο Galaxy Store. Επίσης, είναι μόνο για smartphone που τρέχουν ήδη κάποια έκδοση του One UI 6.1.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό