18.2 C
Athens
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

Samsung Health app: Νέα λειτουργία βοηθά όσους παίρνουν φαρμακευτική αγωγή

Ειδήσεις Ελλάδα

Η εφαρμογή Yγεία της Samsung αποκτά μια πολύ σημαντική νέα δυνατότητα με την τελευταία της ενημέρωση, η οποία θα βοηθήσει όσους παίρνουν φαρμακευτική αγωγή. Μια νέα δυνατότητα παρακολούθησης θα προστεθεί στην εφαρμογή Samsung Health προκειμένου οι χρήστες να μπορούν να διαχειρίζονται πιο ολοκληρωμένα τα θέματα της υγείας τους.

Με τη λειτουργία Φάρμακα, οι χρήστες του Samsung Health θα έχουν πρόσβαση σε λεπτομερείς πληροφορίες, συμπεριλαμβανομένων γενικών περιγραφών και πιθανών παρενεργειών. Ακόμα, θα ενημερώνονται για πιθανές ανεπιθύμητες παρενέργειες από συνδυασμό φαρμάκων και συνδυασμό φαρμάκου με αλκοόλ ή καφεΐνη ή άλλες τροφές.

«Η Samsung Health στοχεύει να βοηθήσει τους ανθρώπους να κατανοήσουν καλύτερα και να διαχειριστούν την υγεία τους μέσω μιας ολιστικής πλατφόρμας, συνδέοντας συσκευές, υπηρεσίες και ανθρώπους. Με την προσθήκη της νέας δυνατότητας παρακολούθησης φαρμάκων, πιστεύουμε ότι οι χρήστες θα μπορούν να διαχειρίζονται πιο εύκολα τα φάρμακά τους, να βελτιώνουν τη συμμόρφωση και τελικά να διατηρούν καλύτερη υγεία συνολικά», δήλωσε ο Hon Pak, Αντιπρόεδρος και Επικεφαλής της Ομάδας Ψηφιακής Υγείας, MX Business στη Samsung Εlectronics.

Mια επιπλέον χρήσιμη λειτουργία είναι ότι θα δίνει τη δυνατότητα στους χρήστες να ρυθμίζουν ειδοποιήσεις για να τους υπενθυμίζουν να παίρνουν τα φάρμακά τους και πότε πρέπει να τα ξαναγεμίσουν. Σύμφωνα με τη Samsung, οι ειδοποιήσεις είναι προσαρμοσμένες στον μεμονωμένο χρήστη, έτσι ώστε η λειτουργία να μπορεί να δώσει προτεραιότητα στα φάρμακα ανάλογα με τη σημασία τους.

Οι χρήστες του Samsung Galaxy Watch θα λαμβάνουν υπενθυμίσεις απευθείας στον καρπό τους. Η νέα λειτουργία παρακολούθησης φαρμάκων θα είναι αρχικά διαθέσιμη στην εφαρμογή Samsung Health στις Ηνωμένες Πολιτείες μέσω των ενημερώσεων της εφαρμογής που αναμένονται μέχρι το τέλος της εβδομάδας.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό