30.6 C
Athens
Κυριακή, 16 Ιουνίου, 2024

Samsung Galaxy Z Fold6: Mε μικρότερο τσάκισμα στην οθόνη & νέο camera island

Ειδήσεις Ελλάδα

O νούμερο 1 leakster για προϊόντα Samsung Ice Universe μοιράστηκε ορισμένες λεπτομέρειες σχετικά με το επερχόμενο Samsung Galaxy Z Fold6.

Το τηλέφωνο θα έχει λιγότερο ορατή πτυχή στην εσωτερική οθόνη και θα έχει νέο σχέδιο στo camera island.

Πρόσφατες αναφορές υποδεικνύουν ότι και το Galaxy Z Flip6 θα έχει μικρότερο τσάκισμα και το αποδίδουν σε ένα παχύτερο UTG – η μετάβαση από τα 30μm στα 50μm μάλλον θα κάνει την πτυχή λιγότερο έντονη. Οι αναφορές σημειώνουν ακόμα ότι η σχεδίαση μεντεσέδων είναι ίδια με πέρυσι, αν και έρχεται επανασχεδιασμός με το Z Flip7.

Η Samsung, λοιπόν, μπορεί να έχει χρησιμοποιήσει την ίδια προσέγγιση και για το Z Fold6. Το νέο μοντέλο φέρεται να είναι σημαντικά πιο λεπτό και ελαφρύτερο, κάτι που μπορεί να μην αφήνει περιθώρια για επανασχεδιασμό μεντεσέδων.

Προχωρώντας στην κάμερα, ο Ice μοιράστηκε ένα κοντινό πλάνο ενός από τους φακούς, ο οποίος τώρα έχει ένα δαχτυλίδι με μια αυλακωτή υφή γύρω του. Το Z Fold5 έχει μόνο ένα μικρό μεταλλικό δακτύλιο γύρω από τους φακούς.

Αυτό φέρεται να δείχνει το Galaxy Z Fold5, αλλά αυτό υποτίθεται ότι έχει τις ίδιες κάμερες με το Z Fold6. Είναι το Galaxy Z Fold6 Ultra που υποτίθεται ότι θα φέρει αναβαθμίσεις όπως ο αισθητήρας ISOCELL HP2 των 200 MP (ο ίδιος που χρησιμοποιείται στα S23 Ultra και S24 Ultra).

Το Samsung Galaxy Z Fold6, το Z Flip6 και άλλα νέα gadgets αναμένεται να παρουσιαστούν στις αρχές Ιουλίου.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό