27.6 C
Athens
Δευτέρα, 17 Ιουνίου, 2024

Samsung Galaxy Z Fold6 και Z Flip6: Θα χρησιμοποιούν μόνο Snapdragon – Δείτε νέα render θήκης

Ειδήσεις Ελλάδα

που μίλησε στο κορεατικό TheElec αναφέρει πως η Samsung ποντάρει για άλλη μια φορά σε μια στρατηγική ενός τσιπ για τα επερχόμενα αναδιπλούμενα μοντέλα της, Galaxy Z Fold6 και Z Flip6.

Αυτή η αναφορά διαψεύδει παλαιότερες διαρροές που υποδηλώνουν ότι η Samsung εφαρμόζει τη στρατηγική dual-chip με τα αναδιπλούμενα smartphone της. Ωστόσο, μπορούμε να επισημάνουμε ότι η απόφαση να πάει για το τσιπ Snapdragon 8 Gen 3 αποκλειστικά αντί να το αναμείξει με το Exynos 2400 δεν έχει καμία σχέση με ανησυχίες απόδοσης και έχει να κάνει με τη σχέση κόστους-αποτελεσματικότητας.

Η ανάπτυξη μιας συσκευής που χρησιμοποιεί δύο διαφορετικές πλατφόρμες, σε αυτήν την περίπτωση, το Exynos 2400 και το Snapdragon 8 Gen 3, απαιτεί περισσότερους πόρους τόσο για την ανάπτυξη όσο και για την υποστήριξη μετά την πώληση. Η Samsung φαίνεται να έχει κάνει τα μαθηματικά και κατέληξε στο συμπέρασμα ότι δεν θα πουλήσει αρκετές μονάδες για να αντισταθμίσει το πρόσθετο κόστος της μετάβασης στη διαδρομή με δύο τσιπ.

Αυτό δεν σημαίνει ότι η Samsung αναμένει κακές πωλήσεις. Οι σειρές Galaxy Z Fold και Z Flip κερδίζουν δυναμική κάθε χρόνο, αλλά η σχετική δημοτικότητα σε σύγκριση με τη σειρά Galaxy S εξακολουθεί να είναι χαμηλή.

Επιπλέον, ο Roland Quandt μοιράστηκε ένα σύνολο από renders θήκης που δείχνουν τα σχέδια Galaxy Z Flip6 και Z Fold6, κάτι που δεν προσθέτει τίποτα νέο στο ήδη υπάρχον φύλλο προδιαγραφών, αλλά πιστεύει ότι τα renders της θήκης προέρχονται από μια αξιόπιστη εταιρεία που προσθέτει περαιτέρω εγκυρότητα στις εικόνες.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό