20.9 C
Athens
Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024

Samsung Galaxy Z Fold 6: Render αποκαλύπτουν boxy εμφάνιση, μεγαλύτερο πλάτος

Ειδήσεις Ελλάδα

Λίγο μετά την αποκάλυψη του Galaxy Ring στο MWC 2024 στη Βαρκελώνη, έχουμε και άλλα νέα, ανεπίσημα αυτή τη φορά, για τη Samsung, τα οποία αφορούν μία από τις αναδιπλούμενες συσκευές της.

Σύμφωνα με τον διάσημο και αξιόπιστο leaker @OnLeaks, σε συνεργασία με τους ανθρώπους στο Smartprix, μπορούμε να δούμε render από το επερχόμενο Galaxy Z Fold 6.

Τα κακά νέα είναι ότι το foldable που βλέπουμε στις εικόνες είναι σε μεγάλο βαθμό το ίδιο με το περσινό Galaxy Z Fold 5. Μιλάμε για την ίδια κύρια οθόνη 7,6 ιντσών και εξωτερική οθόνη 6,2 ιντσών, ένα φαινομενικά αμετάβλητο σύστημα τριπλής πίσω κάμερας με ξεχωριστό φλας LED στο πλάι, καθώς και μεντεσέ τύπου “droplet” που έχει δημιουργηθεί για πιο ομαλό και διακριτικό τσάκισμα όταν ανοίγει το κύριο πάνελ.

Αυτό που θα αλλάξει είναι οι καμπύλες γωνίες, οι οποίες θα γίνουν πιο αιχμηρές, ακολουθώντας τη σχεδιαστική γραμμή του Galaxy S24, φέρνοντας ένα πιο boxy αποτέλεσμα. Αυτό ή θα το αγαπήσεις ή θα το μισήσεις, δεν υπάρχει μέση οδός.

Αυτή η σημαντική αλλαγή στην εμφάνιση θα έχει ως αποτέλεσμα το συνολικό πλάτος της συσκευής να αυξηθεί από 129,9 σε 132,5 χιλιοστά. Παράλληλα, το ύψος του προϊόντος θα μειωθεί από 154,9 σε 153,5 χιλιοστά.

Ακόμα, το πάχος του Galaxy Z Fold 6 αναμένεται να παραμείνει αμετάβλητο, στα 6,1 χιλιοστά, κάτι που σημαίνει ότι η Samsung δεν σκοπεύει να προσθέσει θήκη γραφίδας. Η υποστήριξη S Pen θα συνεχίσει να προσφέρεται, ωστόσο, όπως και στο περυσινό Galaxy Z Fold 5, θα πρέπει να προμηθευτείτε τα αξεσουάρ ξεχωριστά.

Το leak δεν κάνει καμιά αναφορά στο συνολικό πάχος της συσκευής όταν είναι διπλωμένη, μη επιβεβαιώνοντας τις φήμες για μείωση από τα 13,4 στα 11 χιλιοστά.

Σε σχετικά νέα, οι φήμες για τις προδιαγραφές του foldable θέλουν να διατηρεί το ίδιο παλιό σύστημα τριπλής λήψης 50 + 10 + 12 MP με το Z Fold 5 εκτός από ένα 10 MP snapper εξωτερικά και έναν αισθητήρα 4MP ενσωματωμένο απευθείας στην κύρια οθόνη των 7,6 ιντσών. Στο εσωτερικό περιμένουμε να δούμε έναν κορυφαίο επεξεργαστή Snapdragon 8 Gen 3 για Galaxy και επιλογές RAM 12 και 16 GB σε συνδυασμό με αποθηκευτικό χώρο έως και 1 TB. Η μπαταρία των 4.400 mAh, που προηγουμένως θεωρείτο ότι θα μεγαλώσει σε μέγεθος, μπορεί να μην έχει αναθεωρηθεί τελικά, τόσο ως προς τη χωρητικότητά της όσο και ως προς αυτές τις ταχύτητες φόρτισης 25 W.

Τέλος, η δευτερεύουσα οθόνη των 6,2 ιντσών θα μπορούσε να αποκτήσει προστασία Gorilla Glass Armor ενώ η κύρια οθόνη είναι πιθανό να αναβαθμιστεί από τα 1.750 nits σε περίπου 2.600 nits μέγιστης φωτεινότητας.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό