18.4 C
Athens
Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024

Samsung Galaxy Z Fold 6: Φωτογραφίες που διέρρευσαν δείχνουν τον “πλήρη ανασχεδιασμό”

Ειδήσεις Ελλάδα

Νέα render που δημιουργήθηκαν από τον leakster Da Kowalski και τον Pigtou, το Galaxy Z Fold 6 της Samsung θα τραβήξει τα βλέμματα από τα άλλα foldable της αγοράς, όταν κυκλοφορήσει το ερχόμενο καλοκαίρι.

Το Galaxy Z Fold 5 μπορεί να είναι ένα από τα καλύτερα foldable που κυκλοφορούν αλλά όλοι θα το ήθελαν λίγο ελαφρύτερο. Έτσι, η Samsung κατέθεσε ένα δίπλωμα ευρεσιτεχνίας που υποδεικνύει πως το επόμενο μπορεί να είναι πιο λεπτό.

Σύμφωνα με νέο ρεπορτάζ, το Galaxy Z Fold 6 θα είναι πιο φαρδύ από το τρέχον μοντέλο, με μεγαλύτερες εξωτερικές και εσωτερικές οθόνες και διαφορετικό aspect ratio από πριν.

Η Samsung μπορεί επίσης να σχεδιάσει νέους μεντεσέδες για να βεβαιωθεί ότι το λεπτότερο προφίλ του δεν επηρεάζει την ανθεκτικότητα της συσκευής. Η εταιρεία φαίνεται να διερευνά έναν μεντεσέ με πολλαπλά περιβλήματα τοποθετημένα γύρω του συμμετρικά. Έτσι, το φορτίο της οθόνης θα μοιράζεται ομοιόμορφα. Ο μεντεσές συγκράτησης θα παρέχει πιθανώς σταθερά σημεία ακινητοποίησης, έτσι ώστε οι χρήστες να λαμβάνουν απτική ανάδραση όταν ανοίγουν και κλείνουν το τηλέφωνο.

Τέλος, τα render που βασίζονται στο δίπλωμα ευρεσιτεχνίας δείχνουν μια νέα σχεδίαση συστοιχίας κάμερας, με μονάδες τοποθετημένες απευθείας στο πίσω μέρος της συσκευής.

Αν και το πραγματικό σχέδιο Galaxy Z Fold 6 μπορεί να μην ταιριάζει με αυτό στο δίπλωμα ευρεσιτεχνίας, υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να είναι πιο  κλεπτό και φαρδύ. Η αλλαγή στις διαστάσεις, μαζί με μια πιθανή μείωση της τιμής, θα μπορούσε να βοηθήσει τη Samsung να επανακτήσει την κυριαρχία της στην αγορά των πτυσσόμενων.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό