24.4 C
Athens
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

Samsung Galaxy Z Fold 6: Κυκλοφόρησε η κωδική ονομασία για την οικονομική έκδοση

Ειδήσεις Ελλάδα

Τον τελευταίο καιρό οργιάζουν οι φήμες για ένα πιο προσιτό foldable Galaxy Fold από τη Samsung που θα κυκλοφορήσει μέσα στο 2024.

Από όταν πρωτοκυκλοφόρησε το αρχικό Galaxy Fold το 2019 υπήρχαν ψίθυροι για μια οικονομικότερη έκδοση που θα βοηθούσε την κορεατική εταιρεία να εδραιωθεί και να επεκταθεί στην αγορά των foldable, χτυπώντας τους κινέζους ανταγωνιστές της. Φαίνεται πως η κίνηση αυτή θα γίνει τελικά φέτος.

Ένα νέο δημοσίευμα από το γερμανικό WinFuture περιγράφει έγγραφα εισαγωγής/εξαγωγής που επιβεβαιώνουν περιορισμένες ποσότητες παραγωγής εξαρτημάτων για μια τριάδα συσκευών – με κωδικές ονομασίες Q6, B6 και Q6A. Τα δύο πρώτα πιστεύεται ότι είναι τα Z Fold 6 και Z Flip 6 ενώ το τρίτο αναμένεται να είναι η εναλλακτική λύση Z Fold 6 με χαμηλότερο κόστος.

Προφανώς και δεν είναι διαθέσιμες προδιαγραφές ή άλλα δεδομένα εκτός από τις κωδικές ονομασίες, αλλά δεδομένου ότι τα περσινά Z Fold 5 και Z Flip 5 είχαν την κωδική ονομασία Q5 και B5, είναι ασφαλές να υποθέσουμε ότι το Q6A είναι πράγματι το φθηνότερο Z Fold που φημολογείται.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό