20.2 C
Athens
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

Samsung Galaxy Z Fold 6 και Z Flip 6: Διέρρευσαν οι πρώτες χρωματικές επιλογές

Ειδήσεις Ελλάδα

Αρκετοί μήνες μας χωρίζουν ακόμα από την παρουσίαση των αναδιπλούμενων Galaxy Z Fold 6 και Z Flip 6 από τη Samsung, αλλά αυτό δεν εμποδίζει τους leakers.

Μετά τα βασισμένα σε CAD render των foldable, τώρα μπορούμε να ρίξουμε μια ματιά στα χρώματα των επερχόμενων συσκευών. Με ανάρτησή του στο Χ, ο αναλυτής της βιομηχανίας οθονών Ross Young που ισχυρίζεται ότι ρίχνει φως σε «κάποια πρώιμα στοιχεία» για τη χρωματική γκάμα του Galaxy Z Fold 6 και του Z Flip 6.

Got some early insight into Z Fold 6 and Z Flip 6 colors:– Z Fold 6: Dark Blue, Light Pink and Silver– Z Flip 6: Light Blue, Light Green, Silver and Yellow

— Ross Young (@DSCCRoss) March 7, 2024

Σαφώς και είναι πολύ νωρίς ακόμα για τα στελέχη της Samsung να έχουν οριστικοποιήσει αυτά τα σχέδια κυκλοφορίας με τόσο μεγάλη λεπτομέρεια. Γι’ αυτό, οι τρεις χρωματικές επιλογές Z Fold 6 και οι τέσσερις Z Flip 6 που δημοσιοποιήθηκαν από τον Young θα πρέπει να αντιμετωπίζονται ως δοκιμαστικές.

Προς το παρόν, λοιπόν, λέμε πως το Galaxy Z Flip 6 πιθανότατα θα κυκλοφορήσει σε “ανοιχτό μπλε”, “ανοιχτό πράσινο”, ασημί και κίτρινο, ενώ το Z Fold 6 αναμένεται να είναι “σκούρο μπλε”, “ανοιχτό ροζ” και ασημί.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό