23.8 C
Athens
Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024

Samsung Galaxy Z Flip 6: Φήμες για ακόμα μεγαλύτερη εξωτερική οθόνη και προστασία Gorilla Glass Armor

Ειδήσεις Ελλάδα

Μεγαλύτερη εξωτερική οθόνη φημολογείται ότι θα έχει το επερχόμενο Galaxy Z Flip 6 της Samsung που περιμένουμε να έρθει το καλοκαίρι.

Το περυσινό μοντέλο Galaxy Z Flip 5 είχε μια εξωτερική οθόνη 3,4 ιντσών, η οποία ήταν μια μεγάλη αναβάθμιση από τα μικροσκοπικά πάνελ 1,9 ιντσών του Z Flip 4 και του Ζ Flip 3.

Ο αξιόπιστος leakster @TheGalox_ μοιράστηκε στο Χ ένα νέο φημολογούμενο φύλλο προδιαγραφών, το οποίο υποδηλώνει ότι το επερχόμενο Flip 6 θα αποκτήσει μια ακόμη μεγαλύτερη εξωτερική οθόνη 3,9 ιντσών. Ακόμα, κάνει αναφορά σε προστασία Gorilla Glass Armor για την ενημερωμένη εξωτερική οθόνη.

Galaxy Z Flip6

Snapdragon 8 Gen 3 for Galaxy Bigger cooling system 3.9 inch outer & 6.7 inch inner displays 50/12 cameras 4000mah battery Improved hinge & internal layout Gorilla Glass Armor 7 years of updates Galaxy AI Possible 12gb ram models pic.twitter.com/OH1kXnYHPd

— Anthony (@TheGalox_) March 13, 2024

Οι υπόλοιπες προδιαγραφές περιλαμβάνουν κύρια οθόνη 6,7 ιντσών και βελτιωμένο μεντεσέ, αλλά και εσωτερική διάταξη με μεγαλύτερο σύστημα ψύξης. Το αναδιπλούμενο αναμένεται να αποκτήσει ένα chipset Snapdragon 8 Gen 3 σε συνδυασμό με έως και 12 GB RAM. Αυτή θα είναι η πρώτη φορά που η Samsung προσφέρει περισσότερα από 8 GB RAM στη σειρά Flip.

Στο πίσω μέρος θα υπάρχει ένα σύστημα με κύρια κάμερα 50MP και έναν ultrawide φακό 12MP. Η Samsung θα προσφέρει επίσης τις δυνατότητες Galaxy AI και 7 χρόνια ενημερώσεων λογισμικού και ασφάλειας, όπως και στη σειρά Galaxy S24.

Το Flip 6 φημολογείται επίσης ότι θα αποκτήσει μπαταρία 4.000 mAh, η οποία θα ήταν μια ευπρόσδεκτη αναβάθμιση σε σχέση με αυτή των 3.700 mAh του Flip 5.

Ο νοτιοκορεατικός κολοσσός αναμένεται να ανακοινώσει το Flip 6 της στο Galaxy Unpacked τον Ιούλιο μαζί με το Fold 6 και το Galaxy Ring.



Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό