20 C
Athens
Τετάρτη, 8 Μαΐου, 2024

Samsung Galaxy Z Flip 6 και Z Fold 6: Θα έρθουν με ακόμα μεγαλύτερες οθόνες;

Ειδήσεις Ελλάδα

Τα Samsung Galaxy Z Flip 6 και Galaxy Z Fold 6, που απέχουν περισσότερο από έξι μήνες από την κυκλοφορία τους, θα έχουν οθόνες μεγαλύτερες από τους προκατόχους τους.

Σύμφωνα με τον CEO της DSCC, Ross Young, και τα δύο μοντέλα θα διαθέτουν μεγαλύτερες εξωτερικές και αναδιπλούμενες οθόνες σε σχέση με τις προηγούμενες εκδόσεις τους. Ειδικότερα, αναφέρεται ότι το Z Flip 6 θα έχει μια εξωτερική οθόνη περίπου 3.9 ιντσών, η οποία είναι μεγαλύτερη κατά μισή ίντσα από την αντίστοιχη του προκατόχου του, το Flip 5​​. Είπε, μάλιστα, ότι τα ακριβή μεγέθη των οθονών αναφέρονται στην πιο πρόσφατη DSCC Foldable Report αλλά δεν έχουν κοινοποιηθεί.

Επιπλέον, αναφέρεται ότι το Z Fold 6 θα συνεχίσει με την τάση λεπτότερων περιθωρίων και πιο λεπτού προφίλ, κάτι που σε συνδυασμό με τη μεγαλύτερη εξωτερική οθόνη, θα προσφέρει μια ακόμη πιο ελκυστική εμφάνιση και άνεση χρήσης​​.

Προηγούμενες φήμες υποστήριζαν ότι το Samsung Galaxy Z Flip 6 θα διαθέτει κύρια κάμερα 50MP, η οποία θα ήταν μια αναβάθμιση σε σχέση με την κύρια κάμερα των 12MP του Flip 5 όσον αφορά την ανάλυση. Ωστόσο, το Samsung Galaxy Z Fold 6 λέγεται ότι θα συνεχίσει με την κάμερα 50MP που έχουμε στο Fold 5.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό