24 C
Athens
Κυριακή, 16 Ιουνίου, 2024

Samsung Galaxy Z Flip 6: Αυτό θα είναι το σύστημα κάμερας του αναδιπλούμενου

Ειδήσεις Ελλάδα

Η σειρά Galaxy Z Flip της Samsung ολοένα και βελτιώνεται, με το περσινό Galaxy Z Flip 5 να είναι μια καλή αναβάθμιση συγκριτικά με το Galaxy Z Flip 4 που κυκλοφόρησε το 2022, χάρη στην εξωτερική οθόνη 3,4 ιντσών.

Ωστόσο, ένα από τα κύρια μειονεκτήματα της σειράς είναι το τσάκισμα της οθόνης και το σύστημα κάμερας.

Ακούσαμε ότι ο τεχνολογικός γίγαντας έχει αντιμετωπίσει την πρώτη ανησυχία χρησιμοποιώντας ένα παχύτερο στρώμα Ultra Thin Glass (UTG) για την αναδιπλούμενη οθόνη του Galaxy Z Flip 6. Τώρα, οι διαρροές σχετικά με το επερχόμενο κινητό τηλέφωνο δείχνουν επίσης ένα καλύτερο σύστημα πίσω κάμερας.

Το Samsung Galaxy Z Flip 6 εντοπίστηκε πρόσφατα σε δύο πλατφόρμες πιστοποίησης από την 91Mobiles, συγκεκριμένα το Bureau of Indian Standards (BIS) και την πλατφόρμα Camera FV-5 (μέσω SamMobile). Η καταχώριση BIS, η οποία είναι παρόμοια με την καταχώριση της Ομοσπονδιακής Επιτροπής Επικοινωνιών (FCC) στις ΗΠΑ, είναι υποχρεωτική για ηλεκτρονικές συσκευές που πωλούνται στην Ινδία.

Σύμφωνα με την καταχώριση, το επερχόμενο κινητό τηλέφωνο φέρεται να έχει τον αριθμό μοντέλου SM-F741B. Η λίστα δεν αποκαλύπτει πολλά άλλα, εκτός από το γεγονός ότι η συσκευή θα πωληθεί στην Ινδία.

Οι πιο ελκυστικές πληροφορίες, ωστόσο, έρχονται μέσω της λίστας της πλατφόρμας Camera FV-5. Ο ίδιος αριθμός μοντέλου SM-F741B εμφανίστηκε στην πλατφόρμα, προσφέροντας ορισμένες προδιαγραφές κάμερας για το Galaxy Z Flip 6. Σύμφωνα με αυτό, το flip τηλέφωνο θα προσφέρει μια κύρια πίσω κάμερα 50MP. Η συσκευή θα φιλοξενεί έναν πίσω αισθητήρα 12,5MP και θα προσφέρει εικόνες 50MP με binning pixel. Αυτή, στα χαρτιά, είναι μια μεγάλη αναβάθμιση από την κύρια κάμερα 12MP του Galaxy Z Flip 5 και αναμένεται να βελτιώσει σημαντικά την ποιότητα και την εμπειρία φωτογραφίας στο επερχόμενο κινητό τηλέφωνο.

Η λίστα υποδηλώνει επίσης ότι η κύρια κάμερα θα προσφέρει διάφραγμα f/1,8 και προηγμένες λειτουργίες όπως οπτική και ηλεκτρονική σταθεροποίηση εικόνας (OIS και EIS). Tο OIS είναι hardware που διασφαλίζει ότι τα μικρά κουνήματα και οι κινήσεις κατά τη φωτογράφιση δεν οδηγούν σε θολή εικόνα, ενώ το EIS κάνει το ίδιο χρησιμοποιώντας κόλπα λογισμικού. Το Galaxy Z Flip 5, για παράδειγμα, προσέφερε μόνο OIS.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό