21.3 C
Athens
Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024

Samsung Galaxy Z Flip 5: Βελτιώνεται η λειτουργικότητα της Always-On Display

Ειδήσεις Ελλάδα

To “Flex Window”, η νέα εξωτερική οθόνη του Samsung Galaxy Z Flip 5, είναι η καλύτερη αναβάθμιση που έλαβε το Flip σε σύγκριση με τον προκάτοχό του.

Οι νέες λειτουργίες της οθόνης αυτής χρειάζονταν κάποιες διορθώσεις μετά την κυκλοφορία της συσκευής, με τη Samsung να διορθώνει την εφαρμογή Always-On Display (έκδοση 8.3.30.4) και να την κάνει πιο λειτουργική.

Πιο συγκεκριμένα, πλέον δεν θα επαναφέρονται σε καμία περίπτωση οι προσαρμογές στο στυλ ρολογιού κατά το roaming, όπως συνέβαινε κάποιες φορές και οι χρήστες αναγκάζονταν να προβούν σε αλλαγές εκ νέου.

Δεύτερον, διορθώθηκε το πρόβλημα μνήμης που υπήρχε σε ορισμένες περιπτώσεις κατά τη χρήση του Flex Window. Aναλυτικότερα, βελτιώνεται η χρήση της μνήμης κατά τη διάρκεια ορισμένων ενεργειών στην εξωτερική οθόνη. Αυτό θα βελτιώσει τη ρευστότητα και τη διάρκεια ζωής της μπαταρίας του smartphone σε κατάσταση αδράνειας.

Η Samsung κυκλοφόρησε επίσης μια μικρή ενημέρωση (2.2.04.66) στην εφαρμογή Good Lock και διορθώνει μερικά σφάλματα εντός της εφαρμογής. Και οι δύο ενημερωμένες εφαρμογές (Always On Display και Good Lock) είναι διαθέσιμες στο Galaxy Store και μπορείτε να τις κατεβάσετε στο τηλέφωνό σας Galaxy.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό