21.4 C
Athens
Τετάρτη, 8 Μαΐου, 2024

Samsung Galaxy XCover7 & Galaxy Tab Active5: Mε στρατιωτικές προδιαγραφές και IP68

Ειδήσεις Ελλάδα

H Samsung, τη στιγμή που όλα τα βλέμματα είναι στραμμένα στην επερχόμενη σειρά Galaxy S24, ανακοίνωσε τα Galaxy XCover7 και Galaxy Tab Active5, τις δύο τις νέες ανθεκτικές συσκευές που αντέχουν σε κάθε συνθήκη.

Oι δύο συσκευές τρέχουν Android 14, υποστηρίζουν συνδεσιμότητα 5G, NFC για πληρωμές χωρίς μετρητά, Samsung Knox Vault για προστασία δεδομένων και διαθέτουν προγραμματιζόμενο κουμπί για γρήγορη πρόσβαση σε δύσκολες συνθήκες.

Samsung Galaxy XCover7

Το Samsung Galaxy XCover7 διαθέτει οθόνη LCD 6,6 ιντσών με ανάλυση Full HD+ που έχει αυξημένη ευαισθησία αφής για εργασία με γάντια πάχους έως 2 mm και σε υγρό περιβάλλον. Όσον αφορά στο chipset, το μόνο που γνωρίζουμε είναι πως είναι βασισμένο σε διαδικασία 6nm με οκταπύρηνο CPU.

Η κάμερα στο πίσω μέρος έχει αισθητήρα 50 MP, ενώ η μπροστινή βγάζει φωτογραφίες 5 MP. Η μνήμη είναι 6 GB RAM, ο αποθηκευτικός χώρος είναι 128 GB και το τηλέφωνο παίρνει κάρτες microSD. Άλλα χαρακτηριστικά περιλαμβάνουν υποδοχή ήχου 3,5 mm και ήχο Dolby Atmos.

Το βασικό ατού του Galaxy XCover7 είναι ότι είναι κατασκευασμένο για να διαρκεί, σύμφωνα με τα πρότυπα IP68 και MIL-STD-810H. Η οθόνη προστατεύεται από Gorilla Glass Victus+, ενώ η μπαταρία των 4.050 mAh είναι αφαιρούμενη.

Το τηλέφωνο διαθέτει λειτουργία χωρίς μπαταρία, που του επιτρέπει να λειτουργεί χωρίς μπαταρία όταν είναι συνδεδεμένο στη θύρα USB-C. Πρόκειται για μια πολύ βολική δυνατότητα για χρήση σε περίπτερα, αυτοκίνητα και σε όλα τα άλλα σενάρια όπου η συσκευή είναι συνεχώς συνδεδεμένη σε φορτιστή.

Samsung Galaxy Tab Active5

Το tablet διαθέτει οθόνη LCD 8 ιντσών με ρυθμό ανανέωσης έως και 120 Hz και, όπως και το smartphone, έχει αυξημένη ευαισθησία αφής. Υπάρχει μια κάμερα 13 MP στο πίσω μέρος και μια κάμερα 5 MP στο μπροστινό μέρος, ενώ φοράει ένα chipset 5nm.

Οι συνδυασμοί μνήμης είναι δύο – 6/128 GB ή 8/256 GB, και οι δύο με υποδοχή microSD για έως και 1 TB επιπλέον. Το tablet με πιστοποίηση IP68 υποστηρίζει S Pen, αλλά διατίθεται σε ξεχωριστή προστατευτική θήκη, καθώς δεν εφάπτεται κάπου στο tablet.

Το Tab Active5 έχει επίσης βαθμολογία MIL-STD-810H0 για αντοχή σε ακραίο υψόμετρο, υγρασία, βύθιση, αλατονέφωση, σκόνη, κραδασμούς και πτώσεις. Προστατεύεται από το Gorilla Glass 5.

Υπάρχουν φυσικά πλήκτρα στο κάτω πλαίσιο και το πλήκτρο home έχει ενσωματωμένο σαρωτή δακτυλικών αποτυπωμάτων. Η μπαταρία έχει χωρητικότητα 5.050 mAh και μπορεί επίσης να αφαιρεθεί, επιτρέποντας στο tablet να λειτουργεί χωρίς αυτή.

Τα Samsung Galaxy XCover7 και Galaxy Tab Active5 θα είναι διαθέσιμα από αυτόν τον μήνα αλλά δεν έχει ανακοινωθεί η τιμή.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό