23.4 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Samsung Galaxy XCover7 και Galaxy Tab Active 5, οι νέες θωρακισμένες συσκευές της εταιρείας

Ειδήσεις Ελλάδα

Μία εβδομάδα πριν την παρουσίαση της σειράς Samsung Galaxy S24, η εταιρεία προχωρά στα αποκαλυπτήρια των νέων θωρακισμένων συσκευών της, με τα Galaxy XCover7 και Galaxy Tab Active5 να έρχονται για να συνεχίσουν την παράδοση της εταιρείας στην συγκεκριμένη ιδιαίτερη κατηγορία.

Samsung Galaxy XCover7

Το Samsung Galaxy XCover7 διαθέτει οθόνη 6.6’’ LCD FHD+ με ενισχυμένη ευαισθησία στην αφή για να αναγνωρίζει αγγίγματα όταν φοράς γάντια πάχους έως 2mm, καθώς και όταν είναι βρεγμένα τα δάχτυλα, ενώ η κατασκευή του είναι πιστοποιημένη στα πρωτόκολλα IP68 και MIL-STD-810H για προστασία από νερό, σκόνη, πτώσεις και ξαφνικές αλλαγές τάσης. Επιπλέον, η οθόνη προστατεύεται από επικάλυψη Gorilla Glass Victus+.

Στα υπόλοιπα συναντάμε octa-core επεξεργαστή 6nm (δεν έχει γίνει γνωστό το μοντέλο), 6GB μνήμη RAM, 128GB αποθηκευτικό χώρο (επέκταση με microSD), κάμερα 50MP, εμπρόσθια κάμερα 5MP, WiFi, Bluetooth, NFC, GPS, 5G, λειτουργικό σύστημα Android 14, υποδοχές USB-C και 3.5mm για ακουστικά, ηχεία με υποστήριξη Dolby Atmos και μπαταρία χωρητικότητας 4050mAh. Να σημειωθεί ότι υποστηρίζει και No Battery Mode, δηλαδή μπορεί να τροφοδοτείται απευθείας από την υποδοχή USB-C για να προστατεύει την μπαταρία και να μην ανεβάζει την θερμοκρασία του.

Samsung Galaxy Tab Active5

Σε ό,τι αφορά το Galaxy Tab Active5, αυτό έρχεται με κατασκευή πιστοποιημένη στο πρωτόκολλο MIL-STD-810H, επικάλυψη Gorilla Glass 5 για την οθόνη 8’’ LCD FHD+ 120Hz που υποστηρίζει και γραφίδα S Pen, octa-core επεξεργαστή 5nm, 6GB/8GB μνήμη RAM, 128GB/256GB αποθηκευτικό χώρο (επέκταση με microSD έως 1TB), κάμερα 13MP, εμπρόσθια κάμερα 5MP, WiFi, Bluetooth, GPS, NFC, 5G, λειτουργικό σύστημα Android 14, μπαταρία 5050mAh (με No Battery Mode), υποδοχή USB-C και αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων στο home key.

Αμφότερα θα κυκλοφορήσουν μέσα στον Ιανουάριο, αλλά δεν έχουν γίνει γνωστές οι τιμές τους.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό