31.4 C
Athens
Κυριακή, 16 Ιουνίου, 2024

Samsung Galaxy Watch 7: Leak υποδηλώνει 50% ταχύτερη φόρτιση

Ειδήσεις Ελλάδα

Η Samsung πρόκειται να κυκλοφορήσει το smartwatch επόμενης γενιάς Galaxy Watch 7 αργότερα μέσα στο έτος και το wearable εμφανίζεται ήδη σε μια λίστα FCC.

Το SamMobile αποκάλυψε νέες πληροφορίες σχετικά με την μπαταρία και τη φόρτιση του smartwatch.

Φαίνεται ότι το Galaxy Watch 7 μπορεί να φορτίζει στα 15W, μια ώθηση ταχύτητας 50% σε σύγκριση με τον προκάτοχό του. Τα πιο πρόσφατα smartwatch της Samsung, τα Galaxy Watch 6 και Watch 6 Classic έχουν μέγιστη φόρτιση 10W.

Με βάση τα έγγραφα πιστοποίησης, φαίνεται ότι μία από τις τέσσερις παραλλαγές του Galaxy Watch 7, η SM-L305, έχει σχεδιαστεί για να υποστηρίζει φόρτιση στα 5V και 3A, φτάνοντας τα 15W συνολικά. Δεδομένου ότι οι διαφορετικοί αριθμοί μοντέλων αντιπροσωπεύουν συνήθως τοπικές παραλλαγές, είναι πιθανό ότι οι άλλες τρεις παραλλαγές, SM-L300, SM-L310 και SM-L315, θα υποστηρίζουν επίσης φόρτιση 15W.

Το Galaxy Watch 6 χρειάζεται συνήθως περίπου μία ώρα και τριάντα λεπτά για να φορτιστεί από 0% έως 100%. Έτσι, θεωρητικά, το Galaxy Watch 7 χρειάζεται μόνο 45 λεπτά για να γεμίσει από το μηδέν. Φυσικά, αυτό εξαρτάται και από το μέγεθος της μπαταρίας, αλλά προς το παρόν, περιμένουμε να είναι ίδια με αυτή που υπάρχει στο τρέχον μοντέλο.

Φέτος, ο κορεάτης τεχνολογικός γίγαντας μπορεί να παρουσιάσει ένα νέο, πιο προσιτό μοντέλο που ονομάζεται Galaxy Watch 7 FE. Ωστόσο, σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, αυτό το μοντέλο δεν θα στερείται απλώς υποστήριξης για φόρτιση 15 W – στην πραγματικότητα θα υποστηρίζει μόνο 5 W, καθιστώντας το 50% πιο αργό από το Galaxy Watch 6.

Εάν αυτό συμβεί, το επερχόμενο προσιτό έξυπνο ρολόι της Samsung μπορεί να χρειάζεται σχεδόν τρεις ώρες για να φορτιστεί από 0% έως 100%, κάτι που είναι αρκετά μεγάλο. Αναμένεται να διαθέτει το WearOS και όλες τις φανταχτερές λειτουργίες. Η λίστα FCC εμφανίζει μόνο συνδεσιμότητα Bluetooth και Wi-Fi, υποδηλώνοντας ότι το FE πιθανότατα δεν θα προσφέρει επιλογή κινητής τηλεφωνίας.

Η σειρά Samsung Galaxy Watch 7 πρόκειται να κάνει το ντεμπούτο της στην επόμενη εκδήλωση Unpacked στις αρχές Ιουλίου αυτού του καλοκαιριού.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό