20.6 C
Athens
Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024

Samsung Galaxy S24 Ultra: Unboxing βίντεο σε τρία χρώματα πριν την κυκλοφορία

Ειδήσεις Ελλάδα

Βίντεο που αναρτήθηκε στα social media δείχνει το unboxing του Samsung Galaxy S24 Ultra πριν την κυκλοφορία του σε, όχι ένα, όχι δύο, αλλά τρία χρώματα.

Ένας χρήστης του TikTok προφανώς έπιασε στα χέρια του τα μοντέλα Titanium Yellow, Titanium Violet και Titanium Grey Galaxy S24 Ultra και στη συνέχεια άρχισαν οι αναδημοσιεύσεις.

Η συσκευασία είναι ίδια με αυτή του Galaxy S23 Ultra και μπορούμε να δούμε πως είναι η οθόνη όταν η συσκευή ανοίγει.

Η σχεδίαση επιβεβαιώνεται για ακόμα μια φορά, αποδεικνύοντας πως η Samsung έχει αφήσει πίσω της τις καμπύλες οθόνες και έχει εξοπλίσει την premium συσκευή με μια επίπεδη.

Μια αλλαγή είναι στον σχεδιασμό του ηχείου, ενώ φαίνεται πως το κάτω μέρος του S Pen θα είναι επίπεδο αντί για στρογγυλό.

Σύμφωνα με προηγούμενες αναφορές, το Galaxy S24 Ultra θα τροφοδοτείται από τον Qualcomm Snapdragon 8 Gen 3 σε όλες τις αγορές και θα διαθέτει μια νέα τηλεφακό κάμερα 50MP με οπτικό ζουμ 5x. Η τεχνητή νοημοσύνη θα ενσωματωθεί σε όλα, από το πληκτρολόγιο μέχρι την κάμερα, αλλά η Samsung μπορεί να σας χρεώσει για ορισμένες από τις νέες λειτουργίες. Το τηλέφωνο μπορεί επίσης να λάβει ενημερώσεις λογισμικού για επτά χρόνια.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό