19.5 C
Athens
Τρίτη, 14 Μαΐου, 2024

Samsung Galaxy S24 Ultra: Φήμες ότι θα αποκτήσει επίπεδη οθόνη

Ειδήσεις Ελλάδα

Tα leaks για την επόμενη ναυαρχίδα της Samsung, το Galaxy S24 Ultra, είναι λίγο πολύ αναμενόμενα – αναβάθμιση κάμερας, αλλαγές σχεδιασμού, ταχύτερη φόρτιση. Η τελευταία πληροφορία που κυκλοφόρησε, όμως, είναι κάπως ανατρεπτική.

Σύμφωνα με τον αξιόπιστο tipster Ice Universe, το επερχόμενο Galaxy S24 Ultra θα διαθέτει επίπεδη οθόνη αντί για καμπύλη.

Guessing from the 79mm width and some other information, the S24 Ultra is likely to be a flat screen.

— ICE UNIVERSE (@UniverseIce) August 22, 2023

Ο κορεατικός τεχνολογικός κολοσσός ήταν ο πρώτος που εισήγαγε σχεδιασμό καμπύλης οθόνης το 2014, όταν εμφανίστηκε το Samsung Galaxy Note Edge, ενώ αργότερα τον έφερε και στις σειρές Galaxy S8 και Galaxy S9. Στη συνέχεια, η εταιρεία άφησε την καμπύλη στα Ultra μοντέλα και η επίπεδη οθόνη επέστρεψε στα υπόλοιπα. Τώρα, φαίνεται πως η επίπεδη οθόνη θα επαναφερθεί και στο premium μοντέλο.

Ο Ice Universe λέει ότι το Galaxy S24 Ultra θα έχει πλάτος 79 χιλιοστά, κάτι που μπορεί να εξηγηθεί μόνο εάν υιοθετήσει μια επίπεδη οθόνη. Το Galaxy S23 Ultra έχει πλάτος 78,1 χιλιοστών χάρη στις καμπύλες άκρες του και είναι εξαιρετικά απίθανο τα πλαίσια να μεγαλώσουν. Ωστόσο, η εταιρεία θα μπορούσε απλώς να εξετάζει μεγαλύτερη οθόνη για τη συσκευή οπότε θα πρέπει να περιμένουμε περισσότερες πληροφορίες.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό