23.2 C
Athens
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

Samsung Galaxy S24 Ultra: Με βελτιωμένο Night Mode, φωτογραφίες 200 MP με ΑΙ

Ειδήσεις Ελλάδα

Η Samsung θα κυκλοφορήσει τη σειρά Galaxy S24 στα μέσα Ιανουαρίου και το S24 Ultra θα διαθέτει το καλύτερο σύστημα κάμερας που κατασκεύασε ποτέ η εταιρεία.

Tα τελευταία δημοσιεύματα αναφέρουν πως το premium τηλέφωνο του κορεατικού κολοσσού θα διαθέτει βελτιωμένο Night Mode, ενώ η νέα λειτουργία 200 MP θα έχει βελτιστοποίηση AI. Ο αλγόριθμος θα αναγνωρίζει 12 είδη αντικειμένων και θα τα βελτιστοποιεί για καλύτερη ποιότητα εικόνας. Αυτά αναφέρει ο έμπιστος tipster για τα προϊόντα της Samsung, Ice Universe, στο Twitter.

Galaxy S24 Ultra:Night mode is better.The new 200MP mode has the ability of AI optimization, which can identify 12 kinds of objects and optimize them for better image quality.

— ICE UNIVERSE (@UniverseIce) December 19, 2023

Το Galaxy S24 Ultra θα είναι το μόνο smartphone στην επερχόμενη σειρά που θα χρησιμοποιεί αποκλειστικά chipset Snapdragon 8 Gen 3. Η Qualcomm ξεκίνησε την πλατφόρμα με μεγάλες υποσχέσεις για λειτουργίες AI και φαίνεται ότι το Ultra θα εκμεταλλευτεί πλήρως τις νέες δυνατότητες.

Προηγούμενες πληροφορίες αποκάλυψαν ότι η Samsung θα βελτιώσει τις εικόνες κατά την επεξεργασία και θα επιτρέψει στους χρήστες να τις επεξεργάζονται μετά με μια λειτουργία Photo Remaster. Μια άλλη νέα βελτίωση που αναμένουμε να δούμε είναι το φίλτρο Neutral Density, το οποίο είναι ήδη μέρος της εφαρμογής Expert RAW αλλά εξακολουθεί να είναι πειραματικό και πιθανότατα θα γίνει επίσημο με το S24 Ultra.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό