16.1 C
Athens
Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024

Samsung Galaxy S24 Ultra: Λεπτομέρειες για το S Pen αποκαλύφθηκαν από την FCC

Ειδήσεις Ελλάδα

Η επερχόμενη σειρά Galaxy S24 της Samsung έλαβε πρόσφατα πιστοποίηση FCC, επιβεβαιώνοντας την επικείμενη, πρώιμη, κυκλοφορία της.

Σύμφωνα με τις τελευταίες φήμες, μια εκδήλωση Unpacked στις 17 Ιανουαρίου αναμένεται να αποκαλύψει τα Galaxy S24, Galaxy S24 Plus και το κορυφαίο Galaxy S24 Ultra.

Το MySmartPrice σημείωσε πως ο ιστότοπος πιστοποίησης FCC περιλαμβάνει πλέον πληροφορίες σχετικά με το S Pen, που προσδιορίζονται από τον αριθμό μοντέλου EJ-PS928. Η λίστα αποκαλύπτει τη σχεδίαση του S Pen, που μοιάζει με αυτό στο τελευταίο Galaxy S23 Ultra, με ένα κουμπί στην αριστερή πλευρά και ένα κουμπί με κλικ στο επάνω μέρος. Επιπλέον, η λίστα αναφέρει ότι το S Pen θα λειτουργεί στο εύρος συχνοτήτων 2402-2480 MHz και έχει συνολικό μήκος 104,64 mm.

Το εύρος συχνοτήτων 2402-2480 MHz είναι το προκαθορισμένο εύρος ραδιοσυχνοτήτων που χρησιμοποιεί το S Pen για να στέλνει και να λαμβάνει δεδομένα από το Galaxy S24 Ultra. Αυτά τα δεδομένα περιλαμβάνουν πληροφορίες σχετικά με τη θέση, την πίεση και τον προσανατολισμό του S Pen. Αυτές οι πληροφορίες χρησιμοποιούνται από το Galaxy S24 Ultra για την παροχή διαφορετικών λειτουργιών, όπως αναγνώριση χειρογράφου, χειρονομίες αέρα και τηλεχειριστήριο.

Το πρώτο S Pen παρουσιάστηκε το 2011 με την κυκλοφορία του Samsung Galaxy Note. Το S Pen έγινε γρήγορα βασικό χαρακτηριστικό της σειράς Note, προσφέροντας μοναδικές δυνατότητες για χειρόγραφο, σχέδιο και αλληλεπίδραση με τη μεγάλη οθόνη της συσκευής. Από τότε, το S Pen έχει εξελιχθεί σημαντικά, με κάθε γενιά να προσφέρει βελτιωμένη ευαισθησία πίεσης, λειτουργικότητα και ενσωμάτωση με τις δυνατότητες λογισμικού της Samsung.

Το Galaxy S22 Ultra ήταν το πρώτο που έκανε το ντεμπούτο του με ενσωματωμένο S Pen, αν και η Samsung είχε λανσάρει ένα S Pen με το Galaxy S21 Ultra ένα χρόνο νωρίτερα, μετά την κατάργηση της σειράς Note.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό