18.4 C
Athens
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

Samsung Galaxy S24+: To Walmart ανέβασε κατά λάθος καταχώριση για το μοντέλο

Ειδήσεις Ελλάδα

Το Walmart, το τεράστιο πολυκατάστημα λιανικής, έκανε μια τεράστια γκάφα καταχωρώντας κατά λάθος το Samsung Galaxy S24+ στον διαδικτυακό του ιστότοπο πολύ πριν από την αναμενόμενη αποκάλυψη της ναυαρχίδας της σειράς Galaxy S24 στις 17 Ιανουαρίου.

H καταχώριση αφορούσε το Galaxy S24+  σε Onyx Black και, προτού καταργηθεί, αποκάλυψε ότι η Samsung θα μπορούσε να στείλει το τηλέφωνο με 12 GB RAM. Το τηλέφωνο θα διαθέτει επίσης πολλές δυνατότητες, συμπεριλαμβανομένης της Ζωντανής Μετάφρασης, η οποία θα επιτρέπει τη διεξαγωγή τηλεφωνικής κλήσης μεταξύ δύο ατόμων που μιλούν διαφορετικές γλώσσες. Κάθε μέρος θα ακούσει μια μεταφρασμένη έκδοση αυτού που μόλις είπε το άλλο άτομο. Άλλες λειτουργίες θα περιλαμβάνουν τη “Γενική Επεξεργασία”, το “Nightography Zoom” και άλλα.

Το Walmart επιβεβαίωσε επίσης ένα φύλλο προδιαγραφών της Samsung που είχε διαρρεύσει πριν λίγο καιρό και αποκάλυπτε μια ελαφρώς μεγαλύτερη οθόνη 6,7 ιντσών για το Galaxy S24+ σε σύγκριση με την οθόνη 6,6 ιντσών στο Galaxy S23+. Το τηλέφωνο αποκτά επίσης μια ελαφρώς μεγαλύτερη μπαταρία (4900mAh έναντι 4700mAh). Αυτό που απουσιάζει είναι οποιαδήποτε ένδειξη ότι η Samsung θα προσφέρει μια πλατφόρμα δορυφορικής συνδεσιμότητας έκτακτης ανάγκης παρόμοια με το Emergency SOS μέσω δορυφόρου που διατίθεται στα iPhone 14 και iPhone 15.

Ο John Yong-In Park, επικεφαλής της Samsung Electronics SLSI Business Division, άφησε να εννοηθεί τον Οκτώβριο ότι η σειρά Galaxy S24 θα προσφέρει δορυφορική συνδεσιμότητα για να βοηθήσει τους κατόχους συσκευών να λαμβάνουν βοήθεια έκτακτης ανάγκης ενώ βρίσκονται σε περιοχή που δεν καλύπτεται από την υπηρεσία κινητής τηλεφωνίας. Ωστόσο, ένα νέο δημοσίευμα πριν από μερικές ημέρες φαίνεται να δείχνει ότι ενώ η Samsung δοκιμάζει τη συνδεσιμότητα κινητής τηλεφωνίας της σειράς Galaxy S24 με τους τρεις μεγάλους παρόχους της Νότιας Κορέας (KT, LG Uplus και SK Telecom), δεν έγινε λόγος για δορυφορική συνδεσιμότητα στα επερχόμενα τηλέφωνα.

Σύμφωνα με την Wccftech, η Samsung αποφάσισε να στείλει περισσότερες μονάδες Galaxy S24+ και Galaxy S24 Ultra από αυτές που είχε αρχικά παραγγείλει η εταιρεία. Η ζήτηση για τα δύο μοντέλα αναμένεται να είναι καλύτερη από ό,τι είχε αρχικά προβλέψει η Samsung χάρη στις νέες δυνατότητες AI και τις βελτιώσεις που έγιναν στο φύλλο προδιαγραφών του Galaxy S24+.

Οι προπαραγγελίες για τη σειρά φημολογείται ότι θα ξεκινήσουν την ίδια ημέρα που θα παρουσιαστούν οι συσκευές, ενώ εικάζεται ότι η κυκλοφορία της σειράς Galaxy S24 θα πραγματοποιηθεί στις 30 Ιανουαρίου.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό