21.4 C
Athens
Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024

Samsung Galaxy S24 series: Με πιο φωτεινές από ποτέ Super AMOLED οθόνες

Ειδήσεις Ελλάδα

Eκεί που νομίζεις ότι έχεις μάθει τα πάντα για τη σειρά Galaxy S24 της Samsung πριν την κυκλοφορία της, έρχεται ένας leaker να σε διαψεύσει. Ο χρήστης του Χ @hossamgamal380 μοιράστηκε κάτι σαν διαφάνειες συσκέψεων που προορίζονταν για τους υπαλλήλους της Samsung.

Η πρώτη διαφάνεια δείχνει τη σειρά σε οκτώ από τις φημολογούμενες αποχρώσεις, συμπεριλαμβανομένου του Galaxy S24 Ultra σε Titanium Black, Titanium Gray, Titanium Violet και Titanium Yellow, και το τυπικό μοντέλο σε Onyx Black, Marble Grey, Cobalt Violet και Amber Yellow. Οι πληροφορίες θέλουν το μοντέλο Plus να έρχεται στις ίδιες αποχρώσεις με την απλή έκδοση.

Οι διαφάνειες που διέρρευσαν υποδεικνύουν επίσης ότι τα νέα τηλέφωνα, ή τουλάχιστον τα Galaxy S24 και S24 Plus, θα έχουν ελαφρώς μεγαλύτερες οθόνες από τους προκατόχους τους και ότι τα πλαίσια τους θα είναι μικρότερα. Ακόμα, οι συσκευές αναμένεται να προσφέρουν μέγιστη φωτεινότητα 2.600 nits, κάτι που θα κάνει τις οθόνες τους περίπου 48 τοις εκατό πιο φωτεινές στον ήλιο σε σύγκριση με τις προκατόχους τους για καλύτερη ορατότητα.

Tα τηλέφωνα της σειράς θα τροφοδοτούνται από το Snapdragon 8 Gen 3 κυρίως, με το Exynos 2400 να αναλαμβάνει μόνο σε κάποιες αγορές. Αν και τα δύο τσιπ δεν θα έχουν την ίδια απόδοση, η Samsung έχει παράσχει ένα ποσοστό ελάχιστης εκτιμώμενης βελτίωσης απόδοσης. Προφανώς, η CPU θα είναι 25 τοις εκατό πιο γρήγορη και η απόδοση της GPU θα αυξηθεί κατά 32 τοις εκατό.

Τα τηλέφωνα είναι επίσης πιθανό να έχουν έως και 1,9 φορές μεγαλύτερους θαλάμους ατμού, οι οποίοι θα βοηθήσουν στη διάχυση της θερμότητας και θα αποτρέψουν την αύξηση της θερμοκρασίας. Ίσως ακόμα προσφέρουν ταχύτερο ρυθμό απόκρισης αφής για μια πιο ευχάριστη gaming εμπειρία.

Στην τελευταία διαφάνεια, η Samsung αναφέρει τις δυνατότητες ζουμ των τηλεφώνων. Ενώ τα Galaxy S24 και S24 Plus θα διατηρήσουν την οπτική κάμερα 10MP 3x των προκατόχων τους, το Galaxy S24 Ultra θα αφήσει την κάμερα περισκοπίου 10MP 10x για μια κάμερα 50MP και ενώ οι διαφάνειες υποδηλώνουν ότι τα τηλέφωνα θα προσφέρουν 10x οπτική ποιότητα, γνωρίζουμε ότι η κάμερα 50MP θα έχει μόνο οπτικό ζουμ 5x.

Το Galaxy S24 Ultra θα χρησιμοποιεί επίσης τεχνητή νοημοσύνη για καλύτερες λήψεις με ζουμ, με τις διαφάνειες να αναφέρουν χαρακτηριστικά όπως «επεξεργασία πολλαπλών καρέ» και «σούπερ ανάλυση».

H σειρά θα παρουσιαστεί επίσημα από τη Samsung στην πρώτη εκδήλωση Unpacked της χρονιάς που θα επικεντρώνεται στην ΑΙ στις 17 Ιανουαρίου.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό