17 C
Athens
Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024

Samsung Galaxy S24: Χρήστες αναφέρουν προβλήματα με το Android Auto

Ειδήσεις Ελλάδα

Πολλοί χρήστες συσκευών της σειράς Samsung Galaxy S24 αναφέρουν προβλήματα σύνδεσης με το Android Auto στα αυτοκίνητά τους.

Το συγκεκριμένο ζήτημα συμβατότητας φαίνεται να επηρεάζει τα αυτοκίνητα SEAT, Skoda και Volkswagen και είναι αρκετά διαδεδομένο στους κατόχους των συγκεκριμένων αυτοκινήτων. Eίναι, δε, αρκετά σημαντικό αφού οι χρήστες που επηρεάζονται δεν μπορούν να συνδεθούν με τα αυτοκίνητά τους μέσω του Android Auto.

Ενθαρρυντικό είναι το γεγονός πως όλα τα εμπλεκόμενα μέρη έχουν ενημερωθεί και έχουν λάβει γνώση του θέματος. Σε αυτές περιλαμβάνονται η Samsung, η Google και οι κατασκευαστές αυτοκινήτων. Σύμφωνα με τις αρχικές έρευνες, το πρόβλημα έγκειται στο λογισμικό που εκτελείται στα συστήματα infotainment του αυτοκινήτου. Μπορεί να συνδέεται με τον τρόπο με τον οποίο το Android χειρίζεται τις διευθύνσεις IP hotspot, αλλά αυτό δεν έχει ακόμη επιβεβαιωθεί.

Οι επηρεαζόμενες αυτοκινητοβιομηχανίες προφανώς εργάζονται ήδη για μια διόρθωση. Η Samsung UK έχει δημιουργήσει μια ειδική σελίδα υποστήριξης για το ζήτημα, όπου αναφέρει τα εξής:

Ορισμένοι χρήστες έχουν αναφέρει ότι δεν μπορούν να χρησιμοποιήσουν το Android Auto για να συνδέσουν το Galaxy S24 με τα αυτοκίνητά τους Volkswagen, Skoda ή SEAT. Εάν αντιμετωπίζετε αυτό το ζήτημα, δοκιμάστε τα παρακάτω βήματα.

Εάν κανένα από αυτά τα βήματα δεν επιλύσει το πρόβλημά σας, επικοινωνήστε με το κέντρο πελατών ή το κέντρο σέρβις της Volkswagen, της Skoda ή της SEAT. Αυτοί οι κατασκευαστές επιβεβαίωσαν ότι εργάζονται για ενημερώσεις λογισμικού για τα επηρεαζόμενα οχήματα.

Τα προτεινόμενα βήματα αντιμετώπισης προβλημάτων είναι αρκετά γενικά και περιλαμβάνουν τον έλεγχο του αυτοκινήτου σας για συμβατότητα με Android Auto και εάν είναι ενεργοποιημένη στις ρυθμίσεις. Ο έλεγχος του καλωδίου USB είναι επίσης ένα βήμα, όπως και η ενημέρωση του λογισμικού τόσο στο τηλέφωνο όσο και στο αυτοκίνητο, για το οποίο πρέπει να απευθυνθείτε σε αντιπρόσωπο.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό