23.5 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Samsung Galaxy S24: Το πρώτο update θα διορθώσει προβλήματα με τις οθόνες

Ειδήσεις Ελλάδα

Λίγο μετά την κυκλοφορία της σειράς Samsung Galaxy S24, πολλοί χρήστες άρχισαν να κάνουν παράπονα για φτωχή ποιότητα εικόνας. Κάτοχοι των Galaxy S24, Galaxy S24+ και Galaxy S24 Ultra ανέφεραν “απαράδεκτα” προβλήματα με τις οθόνες τους και η Samsung έσπευσε να απαντήσει πως “δεν πρόκειται για σφάλμα, λειτουργεί όπως ακριβώς θέλαμε”. Στη συνέχεια, ωστόσο, η εταιρεία ανέφερε πως εργάζεται σε μια ενημέρωση λογισμικού επικεντρωμένη στη βελτίωση της «ζωηρότητας» των εν λόγω οθονών σύμφωνα με τις προτιμήσεις και τις επιθυμίες των χρηστών.

Η ενημέρωση αυτή θα είναι η πρώτη αναθεώρηση λογισμικού για τις συσκευές και θα πραγματοποιηθεί over-the-air μέσα στον Φεβρουάριο.

Η κυριότερη αλλαγή που θα περιλαμβάνει και επιβεβαιώθηκε από τη Samsung είναι χωρίς αμφιβολία το ρυθμιστικό “Viness” που προστέθηκε στο μενού “Advanced settings” για να σας επιτρέψει να “εξατομικεύσετε την εμπειρία προβολής σας”. Υπάρχουν προφανώς τρεις επιλογές “Viness” με τις οποίες θα μπορείτε να πειραματιστείτε και να διαλέξετε, με την προεπιλεγμένη ρύθμιση να παραμένει αμετάβλητη καθώς η Samsung προφανώς πιστεύει ότι η συντριπτική πλειοψηφία των χρηστών της σειράς S24 είναι ικανοποιημένοι με τη “φυσική εμπειρία θέασης” .

Η ίδια ενημέρωση θα φέρει και βελτίωση στην κάμερα αλλά δεν είναι γνωστές σχετικές λεπτομέρειες. Το μόνο που γνωρίζουμε είναι ότι η Samsung ετοιμάζεται να κάνει αλλαγές στις δεξιότητες “Λειτουργίες ζουμ, Λειτουργία Πορτραίτου, Νυχτερινής λήψης, λήψη βίντεο από πίσω κάμερα και άλλα”.

Τουλάχιστον προς το παρόν, δεν υπάρχει καμία πληροφορία για βελτιώσεις ασφαλείας που περιλαμβάνονται σε αυτήν την ενημέρωση, αλλά η ενημέρωση κώδικα του Φεβρουαρίου θα έρθει επίσης “τον Φεβρουάριο”. Δεν υπάρχουν επιδιορθώσεις για συγκεκριμένα σφάλματα που αναγνωρίζει η Samsung, ενώ το πιο πρόσφατο ευρέως αναφερόμενο πρόβλημα οθόνης είναι απίθανο να οφείλεται σε ελάττωμα λογισμικού και επομένως αδύνατο να επιλυθεί μέσω μιας ενημέρωσης OTA.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό