23.8 C
Athens
Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024

Samsung Galaxy S24: Πωλείται ήδη από λιανοπωλητή που προειδοποιεί για περιορισμένο απόθεμα

Ειδήσεις Ελλάδα

Η σειρά Samsung Galaxy S24 αναμένεται να παρουσιαστεί την Τετάρτη 17 Ιανουαρίου σε εκδήλωση στην Καλιφόρνια και να γίνει διαθέσιμη λίγο αργότερα.

Αν και δεν έχει αποκαλυφθεί ακόμα η ημερομηνία, είναι σαφές ότι η Samsung κάνει τις απαραίτητες προετοιμασίες και πιθανότατα έχει αρχίσει να αποστέλλει μονάδες σε τρίτους λιανοπωλητές. Ένας από αυτούς μάλλον δεν κατάλαβε πότε θα πρέπει να αρχίσει να το πουλάει και αποφάσισε να το κάνει αμέσως.

Ο μεξικανικός λιανοπωλητής Doto άρχισε να πουλάει το Samsung Galaxy S24, κάτι που εντόπισε πρώτος ο γνωστός leaker Roland Quandt. Στη λίστα του έχει καταχωρηθεί το μοντέλο των 128 GB για 16.499 πέσος και το μοντέλο των 256 GB για 17.999 πέσος – τις ίδιες τιμές με εκείνες των αντίστοιχων προκατόχων.

Δεν έχει ξεκαθαριστεί εάν ο πωλητής λιανικής πουλάει πραγματικά τις συσκευές ή απλώς εμφανίστηκαν από λάθος νωρίτερα οι καταχωρίσεις. Ωστόσο, προειδοποιεί ότι έχει περιορισμένο απόθεμα (μόνο 10 μονάδες του Galaxy S24 των 128 GB και 4 μονάδες του Galaxy S24 των 256 GB), επομένως μοιάζει πιο πιθανό να έχει σκοπό να τις αποστείλει κανονικά πριν την επίσημη κυκλοφορία τους.

Aν τελικά το κάνει, μάλλον θα πρέπει να ξεχάσει τη συνεργασία με τη Samsung στο μέλλον.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό