18.4 C
Athens
Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024

Samsung Galaxy S24: Νέα διαφήμιση για την άφιξη της σειράς κάνει αναδρομή στο παρελθόν

Ειδήσεις Ελλάδα

Η Samsung επιβεβαίωσε ότι θα διεξάγει την εκδήλωση Galaxy Unpacked για τη σειρά Galaxy S24 στις 17 Ιανουαρίου και τώρα ενισχύει την καμπάνια teaser με ένα νέο διαφημιστικό βίντεο.

Το σύντομο κλιπ κάνει μια αναδρομή στις ιστορικές συσκευές της εταιρείας, δείχνοντας πώς ήταν τα τηλέφωνα Samsung τις τελευταίες τέσσερις δεκαετίες.

Το ταξίδι ξεκινά το 1988 με ένα τηλέφωνο πραγματικό τούβλο που έφερε την καινοτομία της πραγματοποίησης τηλεφωνικών κλήσεων χωρίς να είναι συνδεδεμένο με ένα καλώδιο. Στη συνέχεια, προχωράμε στο 1999 με το πρώτο τηλέφωνο τηλεόρασης της Samsung που χρησιμοποιούσε το πρότυπο ψηφιακής μετάδοσης πολυμέσων (DMB) για τη μετάδοση ζωντανού τηλεοπτικού σήματος. Η επόμενη στάση είναι το 2011 με την κυκλοφορία του original Galaxy Note που είχε ηγετική θέση στην εμπειρία τηλεφώνου με μεγάλη οθόνη.

Μετά πάμε στ0 2014 και το Galaxy S5 που πρόσφερε πιστοποίηση P67 για αντοχή στο νερό και τη σκόνη και το Galaxy S6 Edge που έφερε πληρωμές μέσω ασύρματης κάρτας μέσω Samsung Pay. Η τελευταία συσκευή που εμφανίζεται στη λίστα είναι το Galaxy Z Flip, το οποίο μαζί με το Z Fold πρωτοστάτησε στην προώθηση των foldable smartphone. Η διαφήμιση κλείνει διαφημίζοντας μια «νέα εποχή για κινητά» με μια σιλουέτα του Galaxy S24 Ultra.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό