18.2 C
Athens
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

Samsung Galaxy S24: Μάθαμε τα βασικά specs της οθόνης

Ειδήσεις Ελλάδα

Μια νέα δημοσίευση από αξιόπιστη πηγή αναφορικά με τα θέματα της Samsung, τον Revegnus, υποδηλώνει ότι η κορεατική εταιρεία θα φέρει τα Galaxy S24, S24+ και 24 Ultra πιο κοντά το ένα με το άλλο, όσον αφορά στην οθόνη.

Η Samsung, προφανώς, αποφάσισε να ενσωματώσει την τελευταία και κορυφαία τεχνολογία και στα τρία νέα μοντέλα και όχι μόνο στο Ultra, όπως έκανε τα προηγούμενα χρόνια.

This information is obtained from Samsung Display.

The base model of the S24 shares the same display features as the Plus/Ultra, except for the resolution. All models feature LTPO, M13, and a brightness of 2500 nits. pic.twitter.com/Zl6pjAN00p

— Revegnus (@Tech_Reve) October 17, 2023

Η ανάρτηση του tipster στο Χ αποκαλύπτει πως και τα τρία μοντέλα θα διαθέτουν οθόνες LTPO, M13 με 2.500 nits μέγιστης φωτεινότητας. Μέχρι τώρα, LTPO είχαν μόνο τα Ultra και μόνο αυτά μπορούσαν να πετύχουν υψηλότερη φωτεινότητα.

Σύμφωνα με την ίδια πηγή, η μόνη διαφορά θα είναι η ανάλυση οθόνης του απλού Galaxy S24. Εννοείται, βέβαια, και το μέγεθος των τριών συσκευών.

Αυτό σημαίνει ότι ο μεταβλητός ρυθμός ανανέωσης θα είναι τελικά διαθέσιμος στα μοντέλα που δεν είναι Ultra, αλλά η μέγιστη φωτεινότητα των 2.500 nit πιθανότατα αναφέρεται στην ικανότητα των πάνελ να αυξάνουν τη φωτεινότητα κατά την αναπαραγωγή περιεχομένου συμβατού με HDR.



Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό