24 C
Athens
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

Samsung Galaxy S24: Επίσημα render κυκλοφόρησαν από συνεργάτη της εταιρείας

Ειδήσεις Ελλάδα

Oι φήμες για την επερχόμενη σειρά Galaxy S24 της Samsung έχουν πάρει φωτιά το τελευταίο διάστημα ενόψει της κυκλοφορίας στις 17 Ιανουαρίου. Η πιο πρόσφατη πληροφορία προέρχεται από έναν Κολομβιανό επίσημο συνεργάτη της Samsung που υποτίθεται ότι δημοσίευσε νωρίτερα από ότι έπρεπε επίσημα render των μοντέλων της σειράς.

Σε μια ανάρτηση X, ο tipster @passionategeekz δημοσίευσε εικόνες από τις υποτιθέμενες διαρροές από τον ιστότοπο του κολομβιανού συνεργάτη. Aυτές εμφανίζουν επιλογές χρωμάτων και παραλλαγές αποθήκευσης για τα Galaxy S24+ και S24 Ultra αλλά όχι για το Galaxy S24.

Οι εικόνες φέρονται να αποκαλύπτουν ότι το Galaxy S24 Ultra θα κυκλοφορήσει σε δύο χρώματα: κίτρινο και μαύρο. Όσο για τα ονόματά τους, οι αποχρώσεις φημολογείται ότι ονομάζονται Amber Yellow και Onyx Black. Από θέμα αποθήκευσης, η διαρροή δείχνει το Galaxy S24 Ultra με αποθηκευτικό χώρο 1 TB, αν και πιστεύουμε ότι θα είναι διαθέσιμες και άλλες διαμορφώσεις αποθήκευσης για τη συσκευή.

Σχετικά με το Galaxy S24+, αυτό φαίνεται να διαθέτει τέσσερις επιλογές χρωμάτων. Υποτίθεται ότι θα κυκλοφορεί στις αποχρώσεις που βλέπουμε για το S24 Ultra, μαζί με δύο επιπλέον χρώματα. Αυτά υποτίθεται ότι ονομάζονται Marble Grey και Cobalt Violet. Βάσει ιστορικού, αυτές οι επιλογές χρωμάτων πιθανότατα θα είναι διαθέσιμες και για το απλό μοντέλο.

Τα render παρέχουν μια ακόμα σημαντική λεπτομέρεια για το Galaxy S24+, τη διαμόρφωση αποθήκευσης του. Στην εικόνα, βλέπουμε ένα μοντέλο 256 GB, αλλά είναι πιθανό να υπάρχει και μια επιλογή 512 GB.

Σύμφωνα με το Android Headlines, μπορεί να ήταν το Vivalaera.com που κυκλοφόρησε τις εικόνες, ωστόσο αυτές δεν υπάρχουν πια στον ιστότοπο.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό