20.9 C
Athens
Τρίτη, 30 Απριλίου, 2024

Samsung Galaxy S24: Διπλάσιος χώρος αποθήκευσης στην ίδια τιμή με τις προπαραγγελίες

Ειδήσεις Ελλάδα

Το λανσάρισμα της σειράς Samsung Galaxy S24 αναμένεται στις 17 Ιανουαρίου, με τις προπαραγγελίες να ξεκινούν την αμέσως επόμενη μέρα.

Σύμφωνα με πληροφορίες που διέρρευσαν από τη Νότια Κορέα, η εταιρεία θα προσφέρει διπλάσιο χώρο αποθήκευσης στην αρχική τιμή για όλους όσους κάνουν μια παραγγελία ενός νέου μοντέλου (Galaxy S24, Galaxy S24+, Galaxy S24 Ultra) πριν από την κυκλοφορία.

Θα υπάρχουν επίσης εκπτώσεις για τα wearables Galaxy Watch και Galaxy Buds FE, ενώ μια παρόμοια προσφορά αναμένεται να είναι διαθέσιμη σε όλες τις μεγάλες αγορές που θα αποτελέσουν μέρος του πρώτου κύματος.

Σε άλλα νέα, όταν ανακοινωθούν τα τηλέφωνα, θα έχουν Galaxy AI, όπως αποκάλυψαν εικόνες που διέρρευσαν από τη Βραζιλία. Το Galaxy S24 Ultra ήταν σε απόχρωση Titanium Grey και φαίνεται και εδώ το πόσο μοιάζει με τον προκάτοχό του, έχοντας ωστόσο δύο μικρόφωνα στην επάνω πλευρά.

Η Samsung αναμένεται να φέρει το Generative AI πρώτα στη σειρά Galaxy S24 μέσω της διεπαφής One UI 6.1. Υποτίθεται ότι βελτιώνει τη Νυχτερινή λειτουργία, τις φωτογραφίες των 200 MP στο Ultra και προσφέρει ζωντανή μετάφραση γλώσσας κατά τη διάρκεια φωνητικών κλήσεων.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό