17.4 C
Athens
Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024

Samsung Galaxy S24: Διέρρευσαν πλήρεις προδιαγραφές και επίσημες εικόνες της σειράς

Ειδήσεις Ελλάδα

Τα Samsung Galaxy S24, Galaxy S24+ και Galaxy S24 Ultra φημολογείται ότι θα κυκλοφορήσουν επίσημα στις 17 Ιανουαρίου 2024 στην εκδήλωση Unpacked της εταιρείας.

Τον περασμένο Σεπτέμβριο κυκλοφόρησαν render που βασίζονταν σε CAD, τα οποία πρόδωσαν το σχεδιασμό τους, κάτι που τώρα επιβεβαιώνεται από νέες επίσημες εικόνες του Windows Report.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, τα μοντέλα της επερχόμενης σειράς Galaxy θα διατίθενται σε μαύρο, γκρι, βιολετί και κίτρινο χρώμα, αλλά θα έχουν διαφορετικά ονόματα μάρκετινγκ. Πιο συγκεκριμένα, οι αποχρώσεις θα ονομάζονται Onyx Black, Marble Grey, Cobalt Violet και Amber Yellow για τα Galaxy S24 και Galaxy S24+ και Titanium Black, Titanium Grey, Titanium Violet και Titanium Yellow για το Galaxy S24 Ultra. Σε περίπτωση που δεν το καταλάβατε το Ultra θα έχει πλαίσιο από τιτάνιο! Το vanilla και το Plus θα θωρακίζονται από πλαίσιο αλουμινίου.

H ίδια πηγή υποστηρίζει πως η εφαρμογή της τεχνητής νοημοσύνης στις συσκευές θα είναι το κύριο σημείο πώλησης της μάρκας για το 2024. Η Samsung θα το χρησιμοποιήσει στη σειρά S24 για να μεταφράζει εφαρμογές ανταλλαγής μηνυμάτων σε πραγματικό χρόνο με υποστήριξη για περισσότερες από δώδεκα γλώσσες.

Η τεχνητή νοημοσύνη θα μπορούσε επίσης να χρησιμοποιηθεί για να βοηθήσει στην επεξεργασία και βελτίωση φωτογραφιών ενσωματώνοντας νέες τεχνικές. Επιπλέον, θα προσφέρει βελτιωμένες δυνατότητες αναζήτησης, όπως το να επιλέγετε ένα στοιχείο από μια εικόνα για να βρείτε επιπλέον πληροφορίες σχετικά με αυτό.

Σύμφωνα με την ίδια πηγή, οι θάλαμοι ατμών των Samsung Galaxy S24 και Galaxy S24 Plus θα είναι 1,5 και 1,6 φορές μεγαλύτεροι από τους προκατόχους τους αντίστοιχα. Ο θάλαμος ατμών του Galaxy S24 Ultra θα είναι 1,9 φορές μεγαλύτερος από αυτόν του S23 Ultra. Μεγαλύτεροι θάλαμοι ατμών αναμένεται να βελτιώσουν την ψύξη και να προσφέρουν καλύτερη απόδοση, με μεγαλύτερη διάρκεια.

Το δημοσίευμα μοιράστηκε επίσης τις προδιαγραφές των τριών μοντέλων Galaxy S24, τις οποίες μπορείτε να δείτε στον παρακάτω πίνακα:

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό