23.6 C
Athens
Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024

Samsung Galaxy S24: Διέρρευσαν οι χρωματικές επιλογές

Ειδήσεις Ελλάδα

H Samsung κάθε χρόνο αλλάζει τη χρωματική παλέτα της σειράς Galaxy S και τώρα ίσως μαθεύτηκαν οι επιλογές για τη σειρά του 2024.

Οι αποχρώσεις, λοιπόν, της σειράς Galaxy S24 πιθανώς θα είναι: Μαύρο, Γκρι, Βιολετί και Κίτρινο. Όσον αφορά στα δύο πρώτα, είναι αρκετά τυπικά και συνήθως κυκλοφορούν ως “Phantom Black” και “Graphite”.

Για τα άλλα δύο τώρα, η σειρά Galaxy S23 έχει αρκετά παλ επιλογές Λεβάντας και Λάιμ και πιθανώς τώρα θα γίνουν πιο έντονες και θα ονομαστούν Βιολετί και Κίτρινο. Το νέο Galaxy S23 FE έχει μια επιλογή Μωβ αλλά το πιο πιθανό είναι να μιλάμε για μια διαφορετική απόχρωση.

Η τελευταία φορά που η Samsung κυκλοφόρησε ένα Violet Galaxy S ήταν με τη σειρά S21:

Όσο για το Κίτρινο, πάμε ακόμα πιο πίσω, στο Galaxy S10e:

Τα τέσσερα βασικά χρώματα θα ενωθούν σίγουρα με αρκετές αποκλειστικές αποχρώσεις της Samsung.com, αλλά ακόμα είναι νωρίς για να γίνουν γνωστές.

Αξίζει να σημειωθεί πως τα Galaxy S24, S24+ και S24 Ultra θα έχουν νέα πλαίσια από τιτάνιο, τα οποία θα φαίνονται διαφορετικά από το Armor Aluminum που χρησιμοποιείται στα τρέχοντα τηλέφωνα της σειράς S. Αυτό μπορεί να απαιτεί κάποια προσαρμογή των χρωμάτων του πίσω πλαισίου σε σύγκριση με αυτό που έχουμε δει πριν.

Η σειρά θα αποκαλυφθεί από τη Samsung νωρίτερα φέτος, τον Ιανουάριο, με φήμες να κάνουν λόγο για τις 18 του μήνα.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό