17.3 C
Athens
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

Samsung Galaxy S24: Έρχεται update για την κάμερα

Ειδήσεις Ελλάδα

Ορισμένοι χρήστες του ολοκαίνουργιου Samsung Galaxy S24 έκαναν αρνητικά σχόλια για την ποιότητα των φωτογραφιών που τραβάει, με αποτέλεσμα εκπρόσωπος της μάρκας να επιβεβαιώσει ότι μια ενημέρωση firmware είναι ήδη στα σκαριά.

Οι χρήστες στο επίσημο φόρουμ της Samsung Νότιας Κορέας ανέφεραν θολές υφές και λεπτομέρειες στις φωτογραφίες του Galaxy S24.

Σημείωσαν πως η σειρά Galaxy S24 φαίνεται να έχει βελτιωθεί σε σύγκριση με το Galaxy S23, αλλά υπάρχουν μερικά ζητήματα σχετικά με θόρυβο και γραμμές στον ουρανό σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού, ελαφρά υπερέκθεση σε συνθήκες φωτός της ημέρας, και χαμηλότερο δυναμικό εύρος γύρω από ορισμένες πηγές φωτός σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού.

Ένα τέτοιο σχόλιο απαντήθηκε από έναν συντονιστή του φόρουμ, ο οποίος επιβεβαίωσε ότι το ζήτημα θα αντιμετωπιστεί με μελλοντική ενημέρωση.

Ο συντονιστής ανέφερε χαρακτηριστικά πως η νέα σειρά S24 της Samsung φέρνει μια πιο φυσική αναπαραγωγή χρωμάτων σε σύγκριση με τις προηγούμενες συσκευές της σειράς S, προσθέτοντας ότι δεν υπήρξαν άλλες μεγάλες αλλαγές στις κάμερες.

Αν και η Samsung δεν αποκάλυψε πότε θα κυκλοφορήσει μια νέα ενημέρωση λογισμικού για να διορθώσει αυτά τα προβλήματα, μπορούμε να περιμένουμε με βάση το ιστορικό της εταιρείας ότι οι πρώτες δύο ενημερώσεις λογισμικού θα περιλαμβάνουν ορισμένες ενημερώσεις που σχετίζονται με την κάμερα.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό