23.5 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Samsung Galaxy S23: Θα ενημερωθεί σε One UI 6.1 στις 28 Μαρτίου

Ειδήσεις Ελλάδα

Η Samsung είχε επιβεβαιώσει ότι η σειρά Galaxy S23 θα λάβει τη νέα ενημέρωση One UI 6.1 κάποια στιγμή τον Μάρτιο.

Όπως ήταν αναμενόμενο, η εταιρεία δεν έδωσε αρχικά ακριβή ημερομηνία κυκλοφορίας για την ενημέρωση, αλλά με τον Μάρτιο να τελειώνει, έδωσε περισσότερες πληροφορίες.

Πιο συγκεκριμένα, με δήλωσή της γνωστοποίησε ότι η ενημέρωση θα είναι διαθέσιμη από τις 28 Μαρτίου.

Μάλιστα, η Samsung China αποφάσισε να στείλει ειδοποιήσεις στους χρήστες της σειράς Galaxy S23 στη χώρα, αποκαλύπτοντας την ίδια ημερομηνία για την κυκλοφορία του One UI 6.1, σύμφωνα με το SamMobile .

Τέλος, ένας συντονιστής από τα φόρουμ της κοινότητας της Samsung επιβεβαίωσε πρόσφατα ότι η κυκλοφορία του Galaxy S23 One UI 6.1 θα ξεκινήσει στις 28 Μαρτίου.

Συνήθως, η Samsung δημοσιεύει ενημερώσεις σε μερικές χώρες πρώτα, ακολουθούμενη από ευρύτερη διάθεση λίγες μέρες αργότερα.

Εάν η εταιρεία ακολουθήσει την ίδια στρατηγική, η Κορέα και η Κίνα θα είναι οι πρώτες χώρες όπου οι χρήστες του Galaxy S23 θα λαμβάνουν την ενημέρωση One UI 6.1.

Η ενημέρωση αφορά στο κανονικό μοντέλο Galaxy S23, αλλά πέρα από αυτό, μερικά άλλα τηλέφωνα θα λάβουν την αναβάθμιση λογισμικού αργότερα αυτή την εβδομάδα, συμπεριλαμβανομένων των Galaxy S23+ , Galaxy S23 Ultra και Galaxy S23 FE .

Το Samsung Galaxy Z Fold 5 , το Galaxy Z Flip 5 και το Galaxy Tab S9 θα πρέπει επίσης να είναι μεταξύ των πρώτων συσκευών που θα λάβουν την ενημέρωση One UI 6.1, με την κυκλοφορία να είναι πιο πιθανή τον Απρίλιο.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό