23.8 C
Athens
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

Samsung Galaxy S23: Δεν θα πάρει τη λειτουργία Super HDR

Ειδήσεις Ελλάδα

Η Samsung δεν θα διαθέσει το Super HDR σε συσκευές παλαιότερες από τη σειρά Galaxy S24, σύμφωνα με νέα από την Κορέα. Η είδηση ​​προέρχεται από μια ανάρτηση στο κορεατικό φόρουμ, όπου ένας συντονιστής απάντησε στη συγκεκριμένη ερώτηση: “Στην περίπτωση του Super HDR, μόνο το μοντέλο S24 που μπορεί να υποστηριχθεί από το AP και την οθόνη υποστηρίζεται.”

Πρόκειται για αυτόματη μετάφραση από τα Κορεάτικα, αλλά το μήνυμα είναι αρκετά σαφές. Δεν θα πάρουν Super HDR το Galaxy S23 και παλιότερες συσκευές. Και μάλιστα αποδεικνύεται ότι δεν πρόκειται για καθυστέρηση στην κυκλοφορία αλλά για περιορισμό του hardware.

Τι είναι το Samsung Super HDR;

Όπως υποδηλώνει το όνομα, αυτή η δυνατότητα κάνει τις φωτογραφίες σας να εμφανίζονται, αυξάνοντας το δυναμικό εύρος. Αυτό γίνεται χρησιμοποιώντας πράγματα όπως τα ενσωματωμένα μεταδεδομένα HDR, η χρωματική γκάμα οθόνης P3 και η μείωση του φωτισμού SDR, μεταξύ άλλων έξυπνων αλγοριθμικών τεχνικών.

Oυσιαστικά, το χαρακτηριστικό είναι πολύ παρόμοιο με αυτό που εισήγαγε η Google με το Android 14, κάτι που ονομάζεται Ultra HDR. Η διαφορά είναι ότι οι συσκευές S24 μπορούν να εφαρμόσουν Super HDR σε φωτογραφίες που τραβήχτηκαν με άλλα τηλέφωνα Samsung και βρίσκονται στη συσκευή.

Galaxy AI σε παλαιότερα τηλέφωνα Samsung

Νωρίτερα τον περασμένο μήνα, ορισμένες παλαιότερες συσκευές Samsung (η σειρά S23, το Galaxy Z Fold 5 και το Z Flip 5 και η σειρά Galaxy Tab S9) έλαβαν ορισμένες από τις δυνατότητες Galaxy AI που κυκλοφόρησαν με την τελευταία ναυαρχίδα, συγκεκριμένα το Circle to Search with Google, Live Translate, Chat Assist και Generative Edit.

Η σειρά Galaxy S23 διαθέτει ένα πολύ παρόμοιο σύστημα κάμερας με την τελευταία σειρά και οι οθόνες είναι επίσης αρκετά φωτεινές, επομένως είναι περίεργο το ότι μόνο η σειρά S24 είναι ικανή να κάνει Super HDR. Αυτό μας κάνει να πιστεύουμε ότι είτε η Samsung διατηρεί τη δυνατότητα S24 αποκλειστικά για να αυξήσει τις πωλήσεις είτε ο συντονιστής έκανε κάποιο λάθος.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό