16.7 C
Athens
Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024

Samsung Galaxy S22 Camera: Τι να περιμένεις

Ειδήσεις Ελλάδα

Το 2022 είναι σχεδόν εδώ, και μαζί του, είναι και το Galaxy S22 – η επόμενη ναυαρχίδα της Samsung. Διάφορες φήμες κυκλοφορούν και, παρόλο που υπάρχει ακόμα λίγος χρόνος μέχρι την πραγματική αποκάλυψη, έχουμε ήδη πολλές πληροφορίες για το νέο Galaxy.

Κρίνοντας από τις διαρροές φαίνεται ότι η σειρά Galaxy s 22 της Samsung τα φέρει επιτέλους κάποιες αξιοσημείωτες αλλαγές στην σειρά. Αναμένουμε να εμφανίζονται νέοι και βελτιωμένη αισθητήρες στο Galaxy S22 Ultra, Galaxy S22 και στο κανονικό μοντέλο.

Οπτικά, η ρύθμιση της κάμερας για τη σειρά Samsung Galaxy S22, λέγεται ότι παρουσιάζει επίσης κάποιες αλλαγές – περισσότερο στο μοντέλο Ultra παρά στα υπόλοιπα. Από την όψη του, δεν θα εκπλαγούμε αν προκαλέσει κάποιες αμφιλεγόμενες απόψεις.

Aν θέλετε να εμβαθύνετε στις διαρροές, αυτά είναι όλα όσα γνωρίζουμε για την κάμερα Samsung Galaxy S22 μέχρι στιγμής. Θα επιστρέψουμε όταν έχουμε νέα.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό