16.7 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Samsung Galaxy S22: Ίσως τελικά πάρει τα χαρακτηριστικά Galaxy AI

Ειδήσεις Ελλάδα

Τα Galaxy S24, S24+ και S24 Ultra της Samsung κυκλοφόρησαν με χαρακτηριστικά Galaxy AI, με την εταιρεία να υπόσχεται ότι θα φτάσουν και στη σειρά S23 μέσω της ενημέρωσης One UI 6.1. Αυτή πρόκειται να κυκλοφορήσει στο τέλος αυτού του μήνα και στις συσκευές περιλαμβάνεται και το Galaxy S23 FE.

Ωστόσο, η σειρά S22 δεν συμπεριλήφθηκε στην πολυπόθητη αναβάθμιση. Τώρα, όμως, φαίνεται ότι οι ναυαρχίδες του 2022 θα μπορούσαν να πάρουν μια γεύση από το Galaxy AI. Ο Πρόεδρος του Mobile Division της Samsung TM Roh είπε σε μια γενική συνέλευση των μετόχων ότι η εταιρεία αναζητά ενεργά τρόπους για να φέρει τις δυνατότητες Galaxy AI σε παλαιότερα τηλέφωνα.

Το πρόβλημα με αυτό είναι ότι, ενώ ορισμένες από τις λειτουργίες βασίζονται στο cloud, κάποιες από αυτές είναι on device. Αυτό μπορεί να κάνει δύσκολη την ενσωμάτωση στα S22. Και πάλι, το S23 FE, το οποίο αποκτά Galaxy AI, έχει τα ίδια chipset με τα μοντέλα S22. Σύμφωνα με τον Roh, χρειάζεται «πολλή προσπάθεια» για να συμβεί αυτό, αλλά η Samsung επενδύει πόρους σε αυτό το έργο.

Δεν είναι λοιπόν δεδομένο ότι η οικογένεια S22 θα αποκτήσει Galaxy AI, αλλά η Samsung το δουλεύει.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό